Senzacionalno: Ove zvezde su vampiri!

Ekskluzivno otkriće Kurira

Senzacionalno: Ove zvezde su vampiri!

Stil -
Slike su dokazi: Travolta je besmrtan, vlasnik Fejsbuka Zakerberg ima najmanje 400 godina, Stalone je živ od renesanse, a Bred Pit je pre 100 godina bio psihijatar

Pa oni su vampiri!Kurir je došao u posed fotografija koje nedvosmisleno dokazuju da su najveće svetske zvezde vampiri - besmrtnici koji ljudima piju krv!

Zaista, postoji li drugo objašnjenje za ovo što vidite? Ovde nema reči o nekakvoj velikoj sličnosti ili sličnim bakračima - ne, ovo su isti ljudi!

Ah, da, postoji i drugo objašnjenje: svi oni su putnici kroz vreme. Odu u prošlost, slikaju se, pa se vrate. Treće? Nema trećeg. Oni su među nama.

Krvavi Bred Pit

Bred Pit mnogo dobro izgleda za jednog 128-godišnjaka! Jer njegovo pravo ime je Herman Roršah, rođen je 1884. godine u Švajcarskoj i jedan je od najpoznatijih psihoanalitičara u istoriji psihologije.

Grof Džon Travolta

Pre nekoliko meseci svetlost dana je ugledala fotografija iz 1860. godine na kojoj je - glavom i bradom - zvezda filmova „Groznica subotnje večeri“ i „Briljantin“ . Svi koji su je videli kažu - to je on.

Baron Mark Zakerberg

Osnivač Fejsbuka je, sudeći prema portretu španskog kralja Filipa IV, navikao na luksuz, pošto je u 17. veku bio najbogatiji vladar Starog kontinenta. Možda su konkistadori ipak pronašli izvor mladosti?

Besmrtni Silvester Stalone

Rambo je najstariji od svih! Kao što vidite, pojavljuje se još na freski s papom Grgurom Devetim, koja je naslikana pre 600 godina! Sad znamo zašto nikad nisu uspeli da ga ubiju onoliki sovjetski vojnici!

Crni Drakula Edi Marfi

Mnogi su se čudili kad je Edi Marfi dobio ulogu vampira u filmu „Vampir u Bruklinu“. - Komedijaš, a vampir. Ne ide - govorili su. Možda su im neke stvari jasnije posle objavljivanja ove fotografije iz 19. veka.

Kralj vampira Čak Noris

I među vampirima mora da ima najjači - Čak Noris, ili možda bolje Vinsent van Gog, čuveni holandski postimpresionista. Sad znamo i da nije tačno da je sam sebi odrezao uvo. To je nemoguće.

Strašni Džek Blek

Poznati komičar nije niko drugi nego heroj američke revolucije Pol Revir. Možda mu je obećana nagrada za to što je pomogao da SAD izbore nezavisnost od vlasti Britanaca bio večni život?

Nikolas Kejdž

Od njega je sve počelo. Od fotografije muškarca iz 19. veka koju vidite krenule su priče o vampirima koji vekovima žive na našoj planeti, uglavnom kao predstavnici viših slojeva društva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track