Faith No More umrlicom najavili večerašnji nastup na Ušću
Foto: Fejt No Mor

Belgrade Calling

Faith No More umrlicom najavili večerašnji nastup na Ušću

Stil -
Popularni rokeri iz San Franciska - "Faith No More", predvođeni basistom Bilijem Guldom, posle dve decenije pokušaja da dođu u Beograd, konačno će održati koncert u srpskoj prestonici

BEOGRAD - Grupe “Faith No More”, “Public Image Limited” i “The Sisters of Mercy” zvezde su treće večeri muzičkog festivala “Belgrade Calling”, koji se održava na Ušću.

Popularni rokeri iz San Franciska - "Faith No More", predvođeni basistom Bilijem Guldom, posle dve decenije pokušaja da dođu u Beograd, konačno će održati koncert u srpskoj prestonici.

Nastupe na turneji su na zvaničnom sajtu najavili na neobičan način - umrlicom, pa mnogi pretpostavljaju da se ovim koncertima opraštaju od muzike i publike.

Bivši pevač čuvenog benda “Sex Pistols” Džoni Roten nastupiće na Ušću sa svojim post-pank grupom “Public Image Limited”, a domaća publika će posle 20 godina čekanja uživo čuti pesme sa njihovog prvog albuma, kao i čuvenu “Rise”.

Treći dan novog beogradskog festivala, koji organizuje “Avalon produkcija”, otvoriće američki rok bend “Ugly Kid Joe”, koji se nakon raspada 1997, pre dve godine vratio na scenu.Listu izvođača upotpuniće bendovi “The Darkneš” i “The Horrors”, dok će od jedan sat posle ponoći “The Sisters of Mercy” prirediti žurku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track