Ubici porodice Dženifer Hadson doživotna
Foto: Rojters

Ubici porodice Dženifer Hadson doživotna

Stil -
Vilijam Balfur je kako su tvrdili tužioci ubio porodicu Hadsonove pošto je njegova supruga s kojom je bio u svađi, inače sestra Dženifer Hadson odbila da se pomiri s njim

ČIKAGO - Čovek koji je ubio majku, brata i nećaka poznate američke glumice Dženifer Hadson, Vilijam Balfur osuđen je na doživotnu robiju.

Sud u Čikagu je u utorak izrekao kaznu od tri doživotne robije za Balfura, koji je u maju osuđen za ubistvo rođaka glumice, prenele su agencije.Izricanju kazne prisustvovala je i Hadsonova, inače dobitnica Oskara.

Ona je takođe prisustvovala i čitavom toku suđenja. Balfur je dobio kaznu doživotne robije pošto država Ilinois ne dozvoljava smrtnu kaznu.

Tužioci su tokom suđenja tvrdili da je Balfur ubio porodicu Hadsonove nakon što je njegova supruga s kojom je bio u svađi, inače sestra Dženifer Hadson, Džulija, odbila da se pomiri s njim.Sudija je ranije odbio Balfurov zahtev za novo suđenje.Hadson i njena sestra objavile su nakon izricanja presude saopštenje u kojem su navele da "smo svi mi pretrpeli užasan gubitak u ovoj tragediji".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track