Debeljuca sa 245 kg sa anđeoskim glasom

X Factor

Debeljuca sa 245 kg sa anđeoskim glasom

Stil -
Sveštenik Fred Kombs požalio se kako je pre dve godine imao 417 kilograma i umalo umro i da prolazak na audiciji znači "da" njegovoj budućnosti

Debeljuca sa anđeoskim glasom!Fred Kombs fascinirao je članove žirija "X Factor". Na audiciju je došao u kolicima koje je gurala njegova supruga Kej.

Britni Spirss, Demi Lovato, Simon Kovel i L.A. Reid bili su šokirani njegovom debljinom, ali 41-godišnjak sveštenik ih je ostavio bez glasa anđeoskim glasom otpevavši "Wind Beneath My Wings". "Ne zaslužuješ da budeš zaglavljen u tim kolicima. Podržaću vas, ako se vrtite", rekao mu je Simon pre nego što mu je dao svoj glas za prolazak dalje. I ostali članovi žirija bili su oduševljni njegovim snažnim i lepim glasom.

"Četiri 'da' znače 'da' mojoj budućnosti" rekao im je Fred koji je 2009. godine imao čak 417 kilograma i umalo umro. Posle toga je naporno vežbai i držao dijetu i smršao 172 kilograma.

"Bio sam prikovan za krevet i nisam izlazio iz kuće. Niko me nije čuo kako pevam. Moj najveći san je da dam nadu ljudima moje veličine. Nadam se da će sudije dati priliku debelom čoveku", izjavio je Fred.

http://www.youtube.com/watch?v=AcbsMOMg2fQ

http://www.youtube.com/watch?v=WUpWSD7krSk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track