Molba očajnog oca: Ne pijte i vozite, život moje ćerke je gotov

Potresno

Molba očajnog oca: Ne pijte i vozite, život moje ćerke je gotov

Stil -
Moja ćerka Keli ima 20 godina i nju je udario pijani vozač. Ona nikada više neće biti ista

Šokantan i istovremeno dirljivi video o žrtvi vožnje u pijanom stanju snimio je otac čiju je ćerku udario pijani vozač i zauvek uništio njen život. On je snimio video u kojem moli da niko ne seda pijan za volan.

"Vaš problem može uticati na druge ljude i njihove živote. Čovek koji je udario moju ćerku može da dobije maksimalno 10 godina zatvora, a moja ćerka je dobila doživotnu...

"Moje ime je Džon. Mnogi misle da se vožnja u pijanom stanju ne može njima dogoditi, kao ni da će im se ikada dogoditi. I potpuno su u pravu. Uvek se događa nekom drugom. Želim da upoznate moju ćerku Keli. Ona ima 20 godina i nju je udario pijani vozač 23. maja 2012. Ona nikada neće biti ista, njen život je gotov.

Molim vas, nemojte piti i voziti. Jer, ako imate problem sa alkoholom, on može da utiče i na druge ljude i njihove živote. Vi možete da odete u zatvor na kratko vreme. Čovek koji je udario moju ćerku može da dobije maksimalno 10 godina zatvora, a moja kćer je dobila doživotnu kaznu. Molim vas, nemojte piti i voziti..."

http://www.youtube.com/watch?v=ZW85t8hVSJs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track