Pregazila majku bivšeg i poslala mu poruku LOL

Osvetnica

Pregazila majku bivšeg i poslala mu poruku LOL

Stil -
Elizabet Meklejn nije najbolje podnela raskid i uz osmeh pregazila majku bivšeg dečka

Rajan Bojd (25) je u avgustu prekinuo je sa Teksašankom Elizabet Mekejn (22) posle tri godine. Međutim, Elizabet izgleda to nije baš najbolje podnela.Elizabet Mekejn je uz veliki smešak na licu autom pregazila i teško povredila Bojdovu majku, a zatim je bivšem ljubavniku poslala SMS sa sadržajem "Kako život, LOL".

Bojdovi problemi s bivšom devojkom počeli su odmah posle prekida. Neprestano ga je zvala i do 100 puta na dan, preteći mu da će mu zagorčati život. Pokušao je da blokira njen telefonski broj, ali ga je zvala i sa drugih brojeva. Elizabet ga je počela da ga zove i do 750 poziva i slala mu je prazne SMS poruke.

Jednom mu je poslala 126 poruka za redom, kada mu je poručila da će se nešto loše dogoditi njemu ili njegovoj porodici. Zapretila mu je da će se automobilom zabiti u dnevnu sobu.

Elizabeta ga je uhodila i tako je 26. bila ispred Bojdove kuće gde je ugledala automobil na dizalici i poslala mu poruku da će ga srušiti. Međutim, Bojdova majka se usprotivila, koja je stala iza njenog automobila kako bi joj videla registraciju. U tom je trenutku Elizabeta je ubacila u rikverc i uz smešak pregazila Lori, skroz je izguravši na put. Posle dve minute poslala je poruku "Kako život, LOL".

Bojdova majka je preživela nesreću s nekoliko slomljenih rebara, a Elizabet je završila u zatvoru sa optužbama za napad motornim vozilom te uhođenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track