Čarli Šin puko jer nije pušio krek

Slom živaca

Čarli Šin puko jer nije pušio krek

Stil -
Glumac je Letermanu rekao da ga pre dve godine nisu izbacili iz serije 'Dva i pol muškarca' jer je narkoman, nego zato što je imao slom živaca

LOS ANĐELES - Glumac Čarli Šin (47) izjavio je gostujući kod Dejvida Letermana (65) da ga pre dve godine nisu izbacili iz serije "Dva i pol muškarca" jer je narkoman, nego zato što je imao slom živaca. Šinu je u stvari rekao da mu je žao što nije pušio krek ili se ‘ubijao’ votkom i antidepresivima, kako su ga optuživali, jer onda sigurno ne bi pukao.

"Za razliku od poslednjih 30 godina, tada se nisam previše drogirao. Bio sam nesrećan zbog loših uslova na setu", objasnio je Čarli zašto je producenta serije Čaka Loria (60) nazvao iskompleksiranim crvom kog bi najradije zgazio.Glumac se osvrnuo i na neprestano zabavljanje i izjavio da nema nameru da prestane."Nedavno sam se rasturio s gradonačelnikom Los Anđelesa Antoniom Vilaraigosom", pohvalio se. Gradonačelnika je upoznao i sa svojim ljubavnicama - pornoglumicama, ali nije otkrio što je Antonio (59) radio sa devojkama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track