Bijonse ne peva himnu na Super bolu
Foto: Daily Mail

Fotke sa probe

Bijonse ne peva himnu na Super bolu

Stil -
Ališa Kiz će otpevaće američku himnu dok će Bijonse nastupiti u poluvremenu
1 / 6 Foto: Daily Mail

Popularna pevačica Bijonse (31) na društvenoj mreži TumbIr objavila je fotografije snimljene tokom probe i tako obožavaocima dala uvid u ono što mogu da očekuju od njenog nastupa u poluvremenu Super bol XLVII.

Pošto se našla u središtu kontroverze jer je na nedavnoj inauguraciji američkog predsednika Baraka Obame američku himnu pevala na plajbek, pevačica je na društvenoj mreži TumbIr objavila fotografije snimljene tokom probe.

Na jednoj od njih Bijonse pozira u beloj majici na kojoj stoji natpis Bruklin Nets, ime NBA igrača čiji je suvlasnik njen suprug Džej Zi. Na ostalim fotografijama mogu se videti plesači koji treniraju za nastup na šou.

Najvažniji američki sportski događaj godine u Nju Orleansu, Super Bowl XLVII, otvoriće Ališa Kiz. Ona će otpevaće američku himnu dok će Bijonse nastupiti u poluvremenu.

Bijonse će nastup započeti hitom 'Crazy in Love' a onda će joj se pridružiti bivše članice iz Destinis Čajlda, Keli Roland i Mišel Viliams i zajedno otpevati hit iz 1999. godine 'Bills, Bills, Bills', 'Survivor' i novi singl 'Nuclear'.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track