Keri Bredšo: Štikle su mi deformisale stopala!
Foto: Rojters

Trpi bolove

Keri Bredšo: Štikle su mi deformisale stopala!

Stil -
Nakon što je uganula gležanj na snimanju filma, glumici su liječnici savjetovali da više ne nosi štikle jer joj je u stopalu izrasla kost koja ne bi trebala biti ondje

Sara Džesika Parker, odnosno Keri Bredšo u seriji "Seks i grad" koja obožava cipele Manolo Blanika i Kristijana Labutina, nosila je jeftinije štikle tokom snimanja filma "Ne znam kako joj uspeva" i tako zaradila povredu članka.

"Dobila sam cipele čiji donji deo nije bio kožni, već plastični pa sam se okliznula par puta i uganula članak. Doktor mi je rekao da mi je u stopalu izrasla kost koja ne bi trebala da bude tamo. Moja stopala vodila su me po celom svetu, ali s vremenom su se umorila i poručila mi da stanem", rekla je glumica.

Dodala je da je više od deset godina nije skidala cipele s visokom potpeticom. "Desetak godina sam doslovno trčala u štiklama. Radila sam po 18 sati i nikad ih nisam skidala. Nosila sam predivne cipele i nikad se nisam žalila na bolove", priznala je glumica koja štikle danas nosi samo na događajima i snimanjima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track