Jakna princa Čarlsa zainteresovala dizajnere

Carski

Jakna princa Čarlsa zainteresovala dizajnere

Stil -
Modna novinarka Melani Riki odmah je predložila Čarlsovoj omiljenoj konfekcijskoj kući "Barbour" da napravi verziju jakne

LONDON - Maslinasto zelena jakna sa zakrpama u kojoj se britanski prestolonaslednik princ Čarls pojavio u jednoj TV emisiji izazvala je ogromno interesovanje modnih dizajnera i poklonika modnih trendova, piše britanska štampa.

Kada je reč o modi, teško da se princ Čarls može meriti sa svojom snajom Kejt Midlton koja je sposobna da diktira tendencije i izazove pravu pomamu za nekim odevnim predmetom.

Sinu kraljice Elizabete II su čak nepoznati i sami osnovi odevanja - nedavno ga je Kejt učila kako da rukuje peglom. Ipak, u emisije "Countryfile", koja je u nedelju emitovana na BBC-ju, princ Čarls se pokazao u jednom sasvim novom svetlu.

Njegova jakna u stilu pačvorka uspela je da zaseni čak i njegovo poznavanje prirode. Neobični odevni predmet nije prošao nezapažen ni kod voditelja emisije, ali ni kod mnogih koji su gledali emisiju.

Modna novinarka Melani Riki odmah je predložila Čarlsovoj omiljenoj konfekcijskoj kući "Barbour" da napravi verziju jakne, dok je dizajner Patrik Tornton pohvalio prinčev izbor, navodeći da mu jakna savršeno pristaje, čineći ga "muškarcem sa puno stila".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track