Šta sve možete prati u mašini za sudove

Štedi i vreme i trud

Šta sve možete prati u mašini za sudove

Stil -
Osim što će vas osloboditi prljavog posuđa, ovaj kućni aparat možete iskoristiti i da očistite niz drugih stvari

Mašina za sudove jedan je od neizostavnih uređaja u kući. Osim što štedi vreme svake domaćice i umesto nje pere prljave sudove, u njoj možete očistiti još puno stvari za koje nikad ne biste pomislili.

Ručka tuša i slavinaAko su rupice na ručki tuša začepljene, a slavine se ne sjaje kao nekada, stavite ih u na gornju policu mašine i operite na programu za lonce. Možete ih prati u isto vreme sa sudovima, tako da ne uključujete mašinu samo za tih nekoliko stvarčica.

Stakleni lusteriVaša soba dobiće više svetla kada s lustera skinete staklene kugle i operete ih u mašini za sudove. Potrebno ih je samo pažljivo smestiti. Nemojte koristiti visoke temperature, a izbegavajte i da perete staklo koje je ručno oslikano.

Stvari za ličnu higijenuČetkice za zube, posuda za držanje četkica za zube, posuda za sapun, sve su to stvari koje s vremena na vreme treba oprati, a da biste uštedeli vreme, stavite ih u na gornju policu i operite na normalnom programu zajedno sa sudovima.

Plastične igračkeMale plastične igračke za decu, ali i one sa kojima se igraju kućni ljubimci odlično se peru u mašini za sudove.

Kuhinjski sunđeri i četkePerite ih zajedno sa suđem, i to što češće moguće. Gornja polica je najbolje mesto za njih i mogu se prati na normalnom programu.

Posude za začinePlastična posudica za led, staklo iz mikrotalasne, plastične posude i rešetke iz frižidera, plastične i staklene posude za šećer, brašno, kafu, sve to će nakon pranja u ovoj mašini biti čisto kao sunce.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track