ŠIROKO: Džej-Zi kupuje ostrvo

ŠIROKO: Džej-Zi kupuje ostrvo

Stil -
Džej-Zi smatra da je Bijonse i ćerki Blu Ajvi potrebna mirna i izolovana oaza za koju će ad plati 3 miliona dolara

LOS ANĐELES - Muzička mega zvezda Džej-Zi kupuje ostrvo za tri miliona dolara na Bahamima jer on i njegova supruga Bijonse "više ne mogu ni na plažu" zbog opsedanja novinara.

Jedan od najmoćnijih parova šoubiznisa mega zvezde Džej-Zi i Bijonse u braku su pet godina, a čini se da njihovo zajedničko putovanje na Kubu nije bio jedini poklon za godišnjicu braka.

Džej-Zi (31) smatra da je njegovoj porodici, supruzi Bijonse i ćerki Blu Ajvi potrebna mirna i izolovana oaza.Džej je spreman da plati tri miliona dolara za komadić zemlje koji se nalazi u području Severnog Abaka na Bahamima, a izgleda da mu je uzor ser Ričard Brenson koji je kupio ostrvo Neker na Britanskim Devičanskih ostrvima.

"Treba im to ostrvo zbog mira. Njihova peta godišnjica braka samo je povod. Bijonse opet opsedaju mediji pa više ne mogu ni mirno da odu na plažu. Na privatnom ostrvu napokon bi mogli pronaći mir uz nekoliko članova osoblja, sobarica, domaćica, dadilja i nekoliko čuvara", rekao je izvor blizak paru tabloidu San.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track