Najnovije vesti

SEKS ROBOT KOJI KAŽE NE: Ostvariće vam svaku fantaziju, ALI samo ako ona to ŽELI! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

NOVA GENERACIJA

SEKS ROBOT KOJI KAŽE NE: Ostvariće vam svaku fantaziju, ALI samo ako ona to ŽELI! (FOTO, VIDEO)

Tech

Kreator seks robota Samante dokotor Serđi Santos unapredio je, na nagovor supruge, svog robota tako da ona sada može da odbije seks, ukoliko nije rasposložena.

foto: Profimedia

Samanta sada može da odbije "naklonost" svog partnera, odnosno "korisnika", ukoliko oseti da se on prema njoj ponaša neprikladno.

 

Novi mod rada, koji je Santos nedavno demonstrirao u Centru za život - naučnom selu u Njukastlu, aktivira senzore ispod kože robota koji mogu da detektuju ako je njen partner agresivan, kao i ako Samanti dosadi partnrovo uporno navaljivanje.

foto: Printscreen Youtube

Ona sada može čak i da kaže "Ne!", ako to želi.

Samanti je, verovatno, drago zbog novog unapređenja, budući da je, kada je prošle godine prvi put predstavljena na sajmu tehnologije završlia "veoma upraljana", navode britanski mediji.

foto: Profimedia

U teoriji, nove mogućnosti koje će imati seks roboti trebalo bi da doprinesu tome da ih njihovi vlasnici tretiraju kao prave žene - sa poštovanjem i svešću da bi trebalo da traže pristanak.

foto: Printscreen Youtube

Međutim, i tu postoji "caka". Ništa ne sprečava Samantinog partnera da ima odnos na nepokretnim robotom, budući da ona nema mogućnost da uzvrati na grubost.

 

Robot, inače, ima pokretne ruke, kukove i lice, kao i mogućnost da zavodljivo šapuće na uvo. Samanta ima četiri različita režima rada: porodični, romantični, seks, kao i ekstra nevaljali mod.

foto: Printscreen Youtube

Još uvek nije objavljeno kada će se Samanta naći u prodaji, ali se očekuje da će, kada počne masovna proizvodnja, njena cena biti oko 4.700 dolara.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...