LOŠ SI U KREVETU: Budi uredan, glasan i strastan

Evo šta se traži

LOŠ SI U KREVETU: Budi uredan, glasan i strastan

Zanimljivosti -

Saznajte koje su najčešće greške zbog kojih muškarci dobijaju ovu groznu etiketu

Veliki broj muškaraca misli da su neprikosnoveni u krevetu i da o seksu znaju sve što se može znati, što je daleko od istine.

Međutim, istina je da to nije baš tako i da vrlo često prave neoprostive greške koje prilično kvare užitak jer se njihove partnerke zbog toga osećaju loše. Evo o čemu se tačno radi...

Nedostatak predigre

Muškarci, zapamtite ovo: žene žele predigru! Obožavaju je! Trenuci maženja i obasipanja poljupcima visoko su na listi prioriteta dama svih godina koje predigru smatraju jednako važnom kao i sam ljubavni čin. Medutim, muškarci taj podatak često zanemaruju, oni to vole brzo i bez uvertire, što damama apsolutno nije po volji.

Loša higijena

Prizori znojavih muških leđa rado su viđen prozor, ali samo na slikama ili u filmovima jer žene u krevetu vole mirisno i negovano telo muškarca. Dakle, pranje zuba, tuširanje i održavanje intimne higijene su obavezni.

Sveznalica

Ono što žene najčešće ističu kao veliku manu svojih partnera jeste činjenica da ih često ne slušaju i da rade po svom, a isti taj problem događa se i u krevetu. Stručnjaci kažu da muškarci generalno imaju preveliki ego, pa tako i detalje vezane za intimne odnose uzimaju zdravo za gotovo. Veoma retko se upuštaju u razgovore o problemima u seksu, sebično gledaju samo sebe i usmeravaju partnerku da radi samo ono što njima prija. Sve ovo su neoprostive greške koje seks čine lošijim nego što bi mogao da bude.

Ćuti i radi

Tišinu tokom vatrenog ljubavnog čina jači pol neretko praktikuje, ali ženama to nikako nije po volji. One se pale na duboki seksi glas i glasne uzdahe u krevetu koji im pokazuju koliko muškarac uživa. To je za njih neverovatan afrodizijak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track