Najnovije vesti

NEKI ĆE OVE NEDELJE STVARNO ISKOČITI IZ ROĐENE KOŽE! NEDELJNI HOROSKOP DO 8. JULA: Evo kako vas ono o čemu najviše maštate zapravo SPUTAVA NA PUTU KA SREĆI!
Foto: Profimedia

ASTRO PROGNOZE

NEKI ĆE OVE NEDELJE STVARNO ISKOČITI IZ ROĐENE KOŽE! NEDELJNI HOROSKOP DO 8. JULA: Evo kako vas ono o čemu najviše maštate zapravo SPUTAVA NA PUTU KA SREĆI!

Zanimljivosti
10:02h

Tokom iduće nedelje, asteroid Hiron započinje svoje retrogradno kretanje kroz Ovna. To stvara savršenu priliku za izbavljenje iz tesnih prostora u koje su pojedinci morali da se "spakuju". Spoznaćete da je u redu biti svoj, misliti svojom glavom, biti ispunjen i srećan na sopstveni način.

Ukoliko vam kakva seta bude na pameti na putu ka sreći i zadovoljstvu, znajte da je to sasvim u redu. Prihvatite to, osetite sve i u potpunosti, a zatim pustite i rasteretite se kako valja!

OVAN

Kako je Hiron u baš ovom znaku, velikodušno će vam dati snagu da se suočite sa nesigurnošću, sramom i sumnjom koja vas već neko muči. Borite se sa nečim ili nekim? Protiv nečega ili nekoga? Zbog nečega ili nekoga? Tokom ove nedelje, hrabro ćete krenuti napred, ka pobedi! Setite se svojih početaka, u bilo kom smislu. Kada sagledati stvari sa strane, od samog početka, biće vam jasno koji je vaš sledeći korak.

BIK

Sve što vas okružuje, sve što trenutno živite... sve je to ono što vam u ovom trenutku i treba. Ni manje ni više! Hiron čini čuda u vašem polju koje je pod vladavinom Riba, što znači da ćete ove nedelje ludo zaigrati sa svim svojim tajnim željama koje već dugo, dugo želite! Međutim, s druge strane, razmislite... o čemu najviše maštate? To vas zapravo ometa da živite u trenutku. Krenite za onime što vas drži čvrsto na zemlji, a za tim će doći i sve ostalo. Što se kaže u narodu - sve u svoje vreme, vratite se u realnost ove nedelje, kako nešto ne bi propustili.

BLIZANCI

Lako vi birate kada shvatite da su svi putevi pred vama podjednako otvoreni za vas! Ali hajde, pozabavimo se konceptom izbora koji će ove nedelje biti pred vama. Naime, nešto će vas privlačiti da se bavite avanturističkim stvarima, odluke ćete donositi u odnosu na to koliko vam se rizik pruža. Ipak, ne dozvolite da vas to potroši. Setite se da birate ono što je za vas dobro sada, a ne nešto što tek treba da bude dobro za vas, na bilo kojem polju! Nećete pogrešiti.

RAK

Zamislite da ste bili u divljini i da ste preživeli. Šta mislite da biste poneli sa sobom, nakon jednog takvog iskustva? Kako biste objasnili nekome šta vam se dogodilo, a čega mislite da biste se odrekli? Tako je, vreme je za promene! Ako imate utisak da ste ispričali jednu priču i da je vreme za drugu - napravite taj korak i ne brinite.

LAV

Tokom ove nedelje, ponovo ćete steći samopouzdanje. Izađite i postavite sopstvena pravila - jer vam se može! Divna energija vać već ispunjava do vrha, spoznajte kako da je podelite i naučite okolinu da ponovo ima poverenja u vas. Ipak, vi ste vladar. sve što zamislite, ove nedelje ćete svakako i ispuniti. Srećno!

DEVICA

U narednih nekoliko dana, konačno ćete sa površine zagrebati neke nove nivoe, posebno na emotivnom planu. Hladne glave, na mnoga pitanja uspećete da date odgovor zašto. Možda nećete biti prezadovoljni svakim odgovorom, ali svakako će vam biti mnogo lakše pošto dođete do same srži i spoznate šta može da se menja a šta ne.

foto: Profimedia

VAGA

Ukoliko to još niste i sami osetili, ulazite u nedelju kada ćete ponovo postati ona dobra, stara Vaga kakva i jeste. Konačno! Ne plašite se da obratite pažnju na kontakte koje ste ostvarili, možda nisu svi iskreni. Prihvatite pomoć voljenih, oni to zaista žele - da vam pomognu i budu vam podrška, koja će vam i te kako trebati, bilo da ste sured dobrih ili loših promena.

ŠKORPIJA

Samo kada ste rasterećeni, tada osećate najveći priliv kreativnosti. Inače, to nije tako jednostavno izvesti, u vašem slučaju. Za šta vam je u poslednje vreme trebalo najviše vremena? Vreme je da se prepustite promenama bez pitanja, koliko god vas to plašilo. Prestanite da planirate, presipate iz šupljeg u prazno... vremena ima sasvim dovoljno za sve, ne kvarite to lošim planovima i razmišljanjima. Nešto izbegavate, a znate da to ne bi trebalo da radite. Ali, ovih dana ćete i prestati. Vreme je.

STRELAC

Strelčevi, složićete se, bili ste nečija svetlost dovoljno dugo da vas obuzima osećaj da je sada vreme da se uloge preokrenu, jer je i vama neophodno svetla. Čak i ako vam ne treba, znate kome treba, te biste najradije sada da predate tu "baklju", zar ne? Samo napred! Pošto to učinite, slobodno i polako pronađite nešto novo čemu ćete biti podjednako predani, te spoznajte vašu novu životnu svrhu!

VODOLIJA

Ove nedelje učićete kako da pustite stvari da vam se dešavaju, gotovo same od sebe. Napravite pauzu, ne provocirajte, samo pustite da vam se desi. Lakše reći nego uraditi, zar ne? Ne plašite se. I ne treba da znate sve, posebno ne prevremeno. Kako god da ste osmislili sopstvenu budućnost, ovo je nedleja kada bi trebalo da usitnite svoje korake napred i okusite nešto na šta možda i niste računali, kako bi izbegli greške koje vas mogu puno koštati.

RIBE

Vi možda mislite da živite na ivici, ali nije baš tako. Vi pre očekujete neočekivano i ono najgore, nego što ste avanturistički nastrojeni prema životu. Ove nedelje, spoznaćete zašto, a onda i kako to da promenite. Pošto se malo bolje upoznate ovih dana, primetićete promene pre svega na emotivnom polju, a zatim i na svim ostalim.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Teenvogue.com/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop 01.07.2018

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja