HOROSKOP OTKRIVA KO PRAVI GREŠKE KOJE DONOSE HAOS U BUDUĆNOSTI: ovaj znak hitno mora ovo da promeni!
Foto: Profimedia

Astro razvoda i loših osećanja

HOROSKOP OTKRIVA KO PRAVI GREŠKE KOJE DONOSE HAOS U BUDUĆNOSTI: ovaj znak hitno mora ovo da promeni!

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - konjukcija Meseca i Saturna u Jarcu donosi nezadovoljstvo trenutnom životnom situacijom i neispunjena očekivanja, piše Lovesensa.Moguće je da će u ovom periodu biti puno sukoba, nepoverenja i raskida ljubavnih veza. Međutim, jedan znak Zodijaka uspeće svojom moćnom aurom da prkosi zvezdama!

Dragi Ovnovi, danas ste prezadovoljni bračnim i porodičnim odnosima. Prevazišli ste teškoće iz prošlosti i sada možete zajedno da živite srećno pod istim krovom. Strast vas je često navodila na pogrešan put, ali sada ste shvatili šta vas zapravo čini srećnim. Uživajte u ljubavi, a uskoro nećete moći da skinete osmeh sa lica!

Usamljeni Ovnovi pretvoriće samoću u pravo ljubavno uživanje. Željni ste igrica, a nedavno ste upoznali osobu koju nećete tako lako pustiti. Već ste isplanirali kako da započnete divnu letnju romansu, a vaš magičan flert, zaljubljen pogled i iskren osmeh neće ostaviti njegovo srce prazno i ravnodušno. Umorni ste i letargični, pa vam je što pre potreban odmor od posla. Teško se fokusirate i pravite greške koje se teško ispravljaju. Zapitajte se, da li je ovo posao koji vas ispunjava i da li zaslužujete nešto bolje? Vreme je za odmor, a zatim hrabro krenite u promene.

PROČITAJTE JOŠ:

LJUBAVNI HOROSKOP ZA DANAS

PROVERITE DA LI STE UPOZNALI OSOBU IZ PROŠLOG ŽIVOTA

OPRA VINFRI - SAVETI ZA SREĆAN I ISPUNJEN ŽIVOT

(Kurir.rs / Lovesensa / Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja