JESI LI ĆORAV? Poslala MUŽA po psa u salon, a kad se vratio kući zamalo da ZAPLAČE zbog ovoga: Žena nije mogla da veruje ŠTA VIDI!
Foto: Printscreen/Instagram

neće više da ga šalje po decu

JESI LI ĆORAV? Poslala MUŽA po psa u salon, a kad se vratio kući zamalo da ZAPLAČE zbog ovoga: Žena nije mogla da veruje ŠTA VIDI!

Zanimljivosti -

Glumica i spisateljica Ejmi Haberman doživela je neobično iskustvo kada je rešila da pošalje svog supruga po psa kod frizera za životinje.

Naime, njen suprug se vratio kući sa ljubimcem, no ta životinja je u njihovom domu, prema Ejminim rečima ostala čitavih 48 sekundi pre nego što ju je spisateljica shvatila da gospodin doveo kući pogrešnu kucu.

Sama greška, čije posledice nisu ozbiljne, s obzirom da je kuca vraćena svojim pravim vlasnicima vrlo brzo, izazvala je veliki broj pošalica na račun glumicinog muža.

Ejmi je o ovom "slučaju" obavestila i pratioce putem društvene mreže Instagram, navodeći da bi možda ipak bilo bolje da ona kupi decu iz škole tokom nedelje nedelje i da je sigurna da mu treba laserska operacija jer očigledno ne vidi ništa.

- Još uvek plačem od smeha. Nadamo se da je lepa kuca uživala 48 sekundi u našem stanu, pre nego što se vratila u svoj dom - napisala je Ejmi i dodala:

- Takođe, nisam sigurna da ću ga zamoliti da me sledeći put odveze kući od frizera, u slučaju da ode sa tuđom ženom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:18

RAŠA POMAGAO TAKMIČARKI, PA IGRAO FUDBAL SA SEKOM! Pozitivna atmosfera u studiju, JEDNOSTAVAN SPECIJALITET KOJI SVI VOLE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track