NALETEO NA NAPUŠTENOG PSA NA ULICI, ONO ŠTO JE NAŠAO U OGRLICI SLOMILO MU SRCE: Kad je pročitao poruku, nije mogao da zadrži suze
Ilustracija, Foto: TikTok/oglasnatabla

emotivno

NALETEO NA NAPUŠTENOG PSA NA ULICI, ONO ŠTO JE NAŠAO U OGRLICI SLOMILO MU SRCE: Kad je pročitao poruku, nije mogao da zadrži suze

Zanimljivosti -

Životinja je imala sreću da izbegne automobile koji su jurili čitavog dana

Dirljiva priča stiže iz grada Ipoh (Malezija), gde je Lajonel Kit Vitilingam pronašao napuštenog psa, a onda primetio poruku na njegovoj ogrlici.

Sve se odigralo u vreme kovid restrikcija, a sada je iznova aktuelizovano u medijima.

Goldendudl po imenu Sigi besciljno je lutao i prelazio prometnu saobraćajnicu, kada mu je prišao dobri čovek. Životinja je imala sreću da izbegne automobile koji su jurili čitavog dana.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Tek kada je Lajonel smestio psa u svoj četvorotočkaš primetio je zakačenu poruku, u kojoj je pisalo:

“Zdravo! Moje ime je Sigi. Ja sam najpažljiviji pas kojeg ćete ikada videti. Moj vlasnik je morao da me ostavi, jer više nije mogao da brine o meni. Veoma mi je žao zbog toga, a siguran sam i njemu. Molim vas, odvedite me u svoj dom i dozvolite da budem deo vaše porodice”.

Lajonel se rasplakao i nastavio da čita:

“Uskoro ću napuniti pet godina i nisam kastriran. Veoma sam fin. Nisam nikoga ujeo, nikada! Ja sam dobar pas čuvar koji će sedeti ispred vrata ceo dan, i lajati na svakoga ko dođe na kapiju dok mi ne kažete da stanem. Umem da izvodim i neke trikove. Nadam se da ćete me prihvatiti. S ljubavlju, Sigi".

Preplavljen emocijama, Lajonel je životinju odveo kući, a lokalnim medijima je ispričao kako se sve odigralo.

“Video sam psa na ulici i polako mu prišao, kako bih zadobio njegovo poverenje. Stajao je 10 minuta posmatrajući svaki moj pokret, pre nego što mi je prišao s leđa, njuškao, a zatim pogledao u oči”, kazao je.

Nakon što je pročitao poruku nije mogao da zadrži suze, prenosi Mirror.

“Doživeo sam burne emocije, ali ovako nikada. Baš me dirnulo”, priznao je Lajonel koji sada brine o malom goldendudlu.

(Kurir.rs/Telegraf/T.J.)

Bonus video:

04:41

ZAŠTO NETFLIX, HBO, AMAZON NE ŽELE DA PRIKAZUJU OVAJ FILM? Glumac iz Njujorka o milionskom projektu i INTERESU da se OVO NE SAZNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track