REŠITE PROBLEME SA PROSTATOM NA PRIRODAN NAČIN: Biljne kapi PROSTA DROPS pomoći će u otklanjanju tegoba!
Foto: Profimedia

REŠITE PROBLEME SA PROSTATOM NA PRIRODAN NAČIN: Biljne kapi PROSTA DROPS pomoći će u otklanjanju tegoba!

Život -

Najčešće oboljenje od kog pati približno 40% muške populacije jeste hronični prostatitis, iliti upala prostate. Simptomi su izuzetno neugodni, praćeni jakim bolom, ali se u većini slučajeva javlja nemar i problem se ne leči u nadi da će proći sam od sebe, i upravo takav stav dovodi do pogoršanja stanja i pojave impotencije. Stanite na put ovoj tegobi uz pomoć prirode! Istraživači organskih proizvoda uspeli su da stvore moćnu formulu, zasnovanu isključivo na prirodnim supstancama, koja poboljšava funkciju prostate. U pitanju su biljne kapi – Prosta Drops.

Prosta Drops preparat napravljen je od biljaka za koje je naučno dokazano da su korisne za poboljšanje funkcije prostate. Prirodni sastojci koji se nalaze u sastavu biljaka mogu vam pomoći da poboljšate cirkulatorni sistem, normalizujete proces mokrenja, povećate imunitet i povećate libido. Najvažnije supstance sadržane u ovom proizvodu su sastojci biljaka: Equiseti 20%, Calendulae 20%, Visci 20%, Petasites 15%, Corylus 15%, Linatia Vulgaris 10%.

Hangar
foto: Promo

Antibakterijsko i antiseptično delovanje Prosta Drops kapi značajno smanjuje broj patogenih bakterija i mikroorganizama koji uzrokuju prostatitis. Ovaj proces u osnovi doprinosi uklanjanju uzroka ove disfunkcije. Bioaktivni biljni ekstrakti imaju vrlo jaka antiinflamatorna, antioksidativna i regenerativna svojstva krvnih sudova, a uz to stimulišu mikrocirkulaciju u tkivima žlezda i pomažu u obnavljanju pogođenih funkcija. Zbog diuretičkog dejstva organskih sastojaka, uklanjaju se poremećaji mokrenja i ublažavaju upale i grčevi.

Redovnom upotrebom Prosta Drops kapi povećava se protok urina i postepeno smanjuje česta potreba za mokrenjem, posebno noću. Neudobnost, osećaj sagorevanja, kao i osećaj nepotpunog pražnjenja bešike i druge neprijatne senzacije postepeno će se smanjivati, a proces mokrenja postaće lakši. Poboljšava se regeneracija funkcije prostate i uretre, doprinosi se obnavljanju normalnog polnog života i plodnosti, kao i povećanju potencije i libida. Kontinuirana upotreba Porsta Drops kapi može pomoći u sprečavanju pogoršanja prostatitisa i s njim povezanih poremećaja seksualnog zdravlja.

Prosta Drops kapi naručite online klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, po PROMO ceni od 2.590 rsd! Ukoliko naručite 2 bočice, treću dobijate gratis.

*Celokupnu ponudu preparata pogledajte klikom OVDE.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track