Najnovije vesti

Recept star 5.000 godina: Koristite ga na svakih 5 godina i zaboravite na bolesti!
Foto: Shutterstock

PRIRODNI LEK

Recept star 5.000 godina: Koristite ga na svakih 5 godina i zaboravite na bolesti!

Žena
Da biste napravili ovu moćnu tinkturu, nabavite 350 grama belog luka i 200 ml 95-procentnog alkohola ili ruma

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Davne 1972. godine, jedan monah u tibetanskom manastiru pronašao je neverovatan recept, star čak 5.000 godina!Leči mnoge bolesti, ali morate biti pažljivi sa njim - veoma je jak i koristi se samo jednom u 5 godina!Glavni sastojak recepta za prirodni lek protiv mnogih bolesti jeste beli luk.

Nemojte da vas to odmah udalji, jer ga pri konzumiranju nećete ni osetiti, a podarićete organizmu pravi preporod!Zbog alicina koji sadrži, beli luk ima snažno antibakterijsko dejstvo, a odličan je i u suzbijanju virusa, gljivica i parazita.

Veruje se da ova tečnost leči aterosklerozu, bolesti pluća, impotenciju, sinuse, visok pritisak, atritis, reumu,gastritis, hemoroide, pomaže mršavljenju, reguliše probleme sa vidom i sluhom i ubrzava metabolizam.Da biste napravili ovu moćnu tinkturu, nabavite 350 grama belog luka i 200 ml 95-procentnog alkohola ili ruma. Ako izaberete alkohol, vodite računa da ni slučajno ne sadrži metanol ili benzalkonijum-hlorid.Priprema: Odvojite čenove belog luka, očistite i izgnječite. Pomešajte sa alkoholom i sipajte u staklenu flašu. Nakon 10 dana procedite, pa vratite u flašu i ostavite da ostoji u frižideru dva dana.Primena: Ova lekovita mešavina sme da se pije najviše 12 dana i to sipajući odrećeni broj kapi u čašu vode pre doručka, ručka i večere. Prvog dana stavite jednu kap pre doručka, dve pre ručka i tri pre večere.Detaljno uputstvo za primenu pogledajte u tabeli:

Pogledajte još na portalu Stil:Živeo je 256 godina i imao 200 dece: Ovo je njegova tajna! (FOTO)Ruski eliksir mladosti: Dva magična sastojka podmlađuju spolja i iznutra!Pomešajte 3 sastojka i nanesite na kosu! Rezultat: Čista magija!Tačka sreće na vašem telu: Jednim pokretom izbacite svu negativnu energiju!Sa njim započnite dan i zablistajte: Briše bore, kilograme i celulit!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...