(VIDEO I FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ KAO MODNA IKONA: Ova frizura je oduševila Vimbldon! Napravite je i vi!
Foto: Profimedia

O ovome se priča

(VIDEO I FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ KAO MODNA IKONA: Ova frizura je oduševila Vimbldon! Napravite je i vi!

Žena -
Pletenica je pravi modni hit za leto 2015. godine, a Jelena Đoković prosto nije mogla da izabere lepšu varijantu od ove popularne riblje kosti, ispletene iznad čela i asimetrično spuštene iza desne strane lica

Kruna od kose za kraljicu Vimbldona! Zlatnosmeđi pramenovi u kosi Jelene Đoković došli su do punog izražaja u dugačkoj pletenici koja iznad čela formira pravu malu krunu...

Pletenica je pravi modni hit za leto 2015. godine, a Jelena Đoković prosto nije mogla da izabere lepšu varijantu od ove popularne riblje kosti, ispletene iznad čela i asimetrično spuštene iza desne strane lica.

Supruga Novaka Đokovića je nedavno osvojila i Vog i svrstala se među dame koje vladaju suptilnim i sofisticiranim osećajem za modu po izboru ovog slavnog modnog portala.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zato ne iznenađuje što je izgledala divno i na tribini Vimbldona, gde je bodrila muža u meču za četvrtfinale.

Uz romantičnu belu, čipkanu bluzu je ogrnula i laki bež kardigan, a od detalja je imala samo decentne viseće minđuše i obavezne naočare za sunce!

Na samom početku meča na tribinama Ol Ingland Kluba, Jelena se pozdravila i sa Dejvidom Bekamom koji je meč pratio sa sinom Romeom - prava prilika za seriju slika koje su osvojile Twitter.

Foto: Printscreen
Foto: Printscreen

Ukoliko i viželite da napravite ovu frizuru, evo video uputstva:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track