MUŠKARCI MRZE OVO KOD ŽENA: Evo šta ne mogu da podnesu
Foto: Profimedia

Očekivano

MUŠKARCI MRZE OVO KOD ŽENA: Evo šta ne mogu da podnesu

Žena -
Žene, u pokušaju da izgledaju trendi i seksi, često na sebe navlače kojekakve krpice, verujući da će tako biti još privlačnije muškom oku.

Međutim, postoji nekoliko odevnih predmeta koje muškarci nikako ne vole da vide na ženi, i za koje će ih rado savetovati da ih "batale".

Mnogo narukvica

Žene odeću upotpunjuju nakitom, ali, često u tome i preteraju. Prva stvar koju muškarci ne vole da vide jeste deset narukvica nanizanih na jednoj ruci. Kažu da previše zveckaju, odvlače pažnju, a ako su još narukvice u različitim bojama, deluje kao da ih je na ruku stavilo dete, a ne žena.

Patike sa platformom

Za muškarca su patike patike a cipele cipele. Ukoliko želite da budete više i da očarate momka obavezno se odlučite za štikle, nikako za patike sa platformom jer ih muškarci smatraju izuzetno ružnim i neuglednim.

Baletanke

Svaka žena u ormanu ima bar jedne baletanke, jer kažu da se u njima osećaju fenomenalno i da su udobnije od patika. Međutim, muškarci kažu da ženska noga u baletankama izgleda kao pačija i da bi žene trebalo da ih se klone.

Jaka šminka

Muškarci vole prirodnu lepotu, tako da će ih iritirati bilo da prenaglasite usne ili oči. Čak 80 odsto muškaraca preferira umereno našminkane žene, dok im one s puno šminke deluju vulgarno.

Veštački nokti

Muškarci odmah nakon što odmere oči, gledaju ženama ruke. Više cene lepo negovanu šaku i prirodne nokte, dok ih veštački i izliveni nokti podsećaju na žene koje "ništa ne pipaju" po kući.

Foto Ilyke
Foto Ilyke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track