Najnovije vesti

TAJNA MNOGIH BOLESTI: Zdravlje postaje lošije, jer se ovo događa sa dušom!
Foto: Profimedia

DUHOVNA OBNOVA

TAJNA MNOGIH BOLESTI: Zdravlje postaje lošije, jer se ovo događa sa dušom!

Žena

Najviše bolesti nastaje jer je duša bolesna, a nju ne leči ni psihijatrija ni medicina.

Telo je tromo, ali ti si čovek po svom duhu – telu možeš reći da ustane, da radi. Sa telom smo samo u ovom, sadašnjem trenutku, s njim ne možemo otići u prošlost ili budućnost, ali s duhom možemo, možemo reći da ćemo za deset godina biti takvi i takvi.

foto: Profimedia

Duhovna obnova samo je tebi pomoć, a nije to pomoć Bogu, duhovnom učitelju, nastavniku; to je pomoć tebi da budeš čestit, uspešan, vrhunski čovek. Duhovna obnova je obnova tebe kao čoveka, obnova tvoje savesti.

A šta je savest? Ona je kao tvoj dobar prijatelj, kao policajac na putu koji ti kaže da na tom mestu ne smeš voziti više od 40 na sat, a ako voziš 150 sletećeš sa puta, poginućeš. Savest ti kaže: ne smeš psovati, ne smeš ogovarati, nemoj biti bezobrazan prema roditeljima, nemoj danas biti lenj, ustani na vreme, to je savest. I ako to napraviš, blago tebi.

foto: Profimedia

Savest ti kaže nemoj psovati, nemoj govoriti ružne reči, danas nekoga ohrabri, govori lepe i nežne reči – kad to činiš, čitavo tvoje telo postaje zdravo. Nauka o duhovnoj obnovi, a ona je danas vrhunska nauka, kaže:

Svaka tvoja negativna reč, svaka tvoja psovka, ogovaranje, svako tvoje mrmljanje ubija ćelije tvog tela i tvog mozga.

Kurir.rs/Duhovnost, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...