Najnovije vesti

RENOVIRANJE VAM NIJE POTREBNO: Vaše kupatilo će izgledati kao novo uz ova 4 trika!
Foto: Profimedia

UREĐENJE DOMA

RENOVIRANJE VAM NIJE POTREBNO: Vaše kupatilo će izgledati kao novo uz ova 4 trika!

Žena

Renoviranje kupatila jedan je od najvećih izdataka kad je reč o uređenju doma.

Ako još niste spremni za preveliki zalogaj koji nosi renoviranje, probajte da osvežite ovu prostoriju uz pomoć nekoliko trikova.

Zelenilo - Najjednostavniji način da osvežite kupatilo je, kažu dekorateri, da ubacite zelenilo. Ako imate prazan ugao, ubacite saksiju i stavite cveće, na primer orhideje ili bambuse koji "vole" vlagu. Možete staviti i neko sitnije cveće u klasične vaze ili ako niste ljubitelj klasike, izaberite činije i šolje.

foto: Profimedia

Organizacija - Da bi kupatilo "prodisalo", mora biti uredno, a preduslov za red je organizacija. Zaboravite na kreme, šampone i ostale proizvode nabacane svuda. Neka na otvorenim policama budu smeštene samo stvari koje svakodnevno koristite. Ostale sitnice držite u ormarićima.

foto: Profimedia

Novi tekstil - Vremenom, peškiri izblede što utiče na to da kupatilo deluje mrtvo. Jednostavan i relativno jeftin način da ga "oživite" je da uložite u tekstil - nove peškire, staze. Takođe, promenite zavese na tuš kabini ili kadi.

foto: Profimedia

Ukrasi - Ako želite da izbegnete da vam kupatilo liči na sva druga, dajte mu lični pečat sitnicama koje vam znače. Okačite fotografije prirode ili arhitekture i na jednom poslužavniku izložite predmete koje volite, na primer suvenire sa putovanja, ukrasne kutije, sveće. Ova opcija je, naravno, prihvatljiva jedino ako imate malo veće kupatilo.

Kurir.rs/Novosti, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...