MNOGI SU MISLILI DA JE NIKADA NEĆE PUSTITI: Brada je trenutno glavni trend kod muškaraca, ali evo zašto loše utiče na veze!
Foto: Profimedia

IMA SMISLA

MNOGI SU MISLILI DA JE NIKADA NEĆE PUSTITI: Brada je trenutno glavni trend kod muškaraca, ali evo zašto loše utiče na veze!

Žena -

Bradonje su u zadnjih nekoliko godina potpuno preplavili okolinu. Brada je tako postala novi zaštitni znak mnogih muškaraca, pa i onih koji su mislili da je nikada neće pustiti.

S ovim trendom koji ne jenjava porasla je i ženska zanimacija upravo za muškarce koji neguju uredno podšišane (ili naizgled nemarne) dlake na licu.

foto: Shuterstock

Neki muškarci vole kako izgledaju s bradom, neki je nose kako bi prikrili ožiljke, neki smatraju da bez nje izgledaju nezrelo, a neki je nose samo da bi bili privlačniji ženama jer su uvereni da one preferiraju "mačo" tip muškarca koji obavezno nosi bradu.

Međutim, sada dolazimo do onog spornog pojma "shaveducking". Naime, "shaveducking" označava osećaj nelagodnosti koji se može javiti kod žena koje više nisu sigurne privlači li ih samo brada kod nekog muškarca ili on sam.

Ovo može biti vrlo nezogdna situacija jer, ako se obriju, muškarci rizikuju da im se njihova simpatija više nikada ne javi. Neke žene koje nisu ni svesne da su stupile u kontakt sa muškarcem samo zbog brade, često mu suptilno sugerišu da je ne brije.

Još neki od znakova da vas on privlači samo zbog brade je strah od njegovog obrijanog lica i kako bi izgledao s njim. Ako se prepoznajete u ovome, razmislite ima li ta vaša veza uopšte smisla ako biste dojam o njemu promenili samo zbog nedostatka par dlaka na licu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Yourtango, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track