(FOTO) SNIMALA JE SET PROVOKATIVNIH SLIKA: Ali  izbacili su je iz hotela! Smetala sam im jer imam višak kilograma!
Foto: Printscreen Instagram

plus sajz blogerki zabranili da snima set fotki

(FOTO) SNIMALA JE SET PROVOKATIVNIH SLIKA: Ali izbacili su je iz hotela! Smetala sam im jer imam višak kilograma!

Žena -

Plus sajz blogerka Ana Obrajan (33) ostala je u šoku kada su je izbacili iz hotela u Las Vegasu, jer je radila set provokativnih fotografija u kupaćem kostimu.

Iako je imala prvobitno dozvolu za snimanje u lobiju hotela, blogerka je doživela da je posle svega šest minuta snimanja obezbeđenje na "veoma agresivan način" zamoli da prestane sa poziranjem.

Kako piše magazin "People" njoj je bilo dozvoljeno da snima svuda u objektu osim na mestu gde su pokerski stolovi. Takođe, nije imala nikakvo ograničenje ni dres kod koji je morala da poštuje.

Naime, ona je snimala reklame za svoj blog za kupaće kostime, a to izgleda nije naišlo na odobravanje u datom momentu.

"Prvo sam se uznemirila, bila sam postiđena, a onda sam se jako loše osećala. Nisam uradila ništa mimo protokola, smetala sam im jer imam višak kilograma. To sam tako doživela", rekla je za "People", napominjući da je do sada imala snimanja u mnogim hotelima širom sveta i nikada joj se ništa slično nije desilo.

"Godinama se zalažem da žene koje su krupne, ne moraju da osećaju stid zbog svog izgleda. A sada se upravo jedna takva stvar desila meni. Osećam sramotu zbog svog izgleda", napisala je u svom blogu.

Kurir.rs/SuperŽena/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track