(VIDEO) UZELI SU SE 1955, PA SE RAZVELI 13 GODINA KASNIJE:  Trebalo im je 50 godina da shvate da se VOLE! A evo kako unuk vidi njihovu ljubav! URNEBESNO!
Foto: AP

VEČNA LJUBAV

(VIDEO) UZELI SU SE 1955, PA SE RAZVELI 13 GODINA KASNIJE: Trebalo im je 50 godina da shvate da se VOLE! A evo kako unuk vidi njihovu ljubav! URNEBESNO!

Žena -

Harold Holand i Lilijan Barns venčali su se 1955, a razveli 1968. Oboje su imali i drugi brak, ali su se posle 50 godina ponovo venčali 14. aprila 2018. u crkvi u Leksingtonu.

Harold i Lilijan bili su tinejdžeri kada su se upoznali i zaljubili. Dobili su petoro dece, ali posle 13 godina braka su se razveli.

Sada, 50 godina kasnije, oni su dokaz da ljubav nikada ne umire.

"Video sam ih pre nekoliko nedelja, izgledali su zaljubljeno. Jedno drugo tepaju medo, šećeru, bebo... Izgledaju poput tinejdžera, drže se za ruke, šale se", rekao je njihov unuk Džoš (34).

Posle razvoda, oboje su našli nove partnere i oženili se, ali su uvek bili u dobrim odnosima kada su se sretali na rođendanima i proslavama.

Kako to sudbina napravi, njihovi partneri su umrli iste godine, 2015, a prošlog leta su se sreli na porodičnom okupljanju i proradila je hemija...

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PAPAGAJ BUBNJAR! A kad vidite tek kako umesto palice koristi KLJUN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track