ULOŽILA JE  PREKO 50.000 EVRA DA BI BILA KAO PAMELA: A onda je okrenula NOVI LIST! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram, Profimedia

VIŠE NIJE DVOJNICA ČUVARKE PLAŽE

ULOŽILA JE PREKO 50.000 EVRA DA BI BILA KAO PAMELA: A onda je okrenula NOVI LIST! (FOTO)

Žena -

Suzani Vajndorfer su mnogi govorili kako liči na Pamelu Anderson, pa je počela da se oblači, tetovira i šminka kao poznata "čuvarka plaže".

Uložila je skoro 50.000 evra u svoj izgled kako bi bila poput čuvene seks bombe, ali danas živi potpuno drugačije.

Naime, ona više ne želi da se operiše, iz hira je snimila pesmu, a sad radi kao promoterka. Velika želja ove rođene Hrvatice koja godinama živi u Austriji je da napiše knjigu.

"Desile su mi se neke strašne stvari, moj zet je poginuo i onda sam se potpuno promenila. Želim zato i ja da napišem neku knjigu koja bi pomogla ljudima i koja bi im bila svetlo u tunelu", rekla je samohrana majka dvoje dece za hrvatske medije.

Inače, posle nekoliko godina pauze od javnog života, kao najbolja evropska dvojnica Pamele Anderson kaže da su joj svetla reflektora odavno dosadila.

Ura iza ponoci pepeljuga ode spati?⭐?⭐

A post shared by Suzana Vajndorfer (@vajndorfer_suzy) on

Ah, Pamela... To ću nositi ceo život kao pečat na čelu. Radila sam u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Brojna vrata su mi se zbog toga otvorila, mnogo sam stekla od svog izgleda, ali me taj život nije više ispunjavao", rekla je Suzana koja je definitivno raskinula sa životom Pameline dvojnice.

Podatak da je na estetske operacije potrošila 50.000 evra kako bi izgledala poput Pamele već je poznat, a na pitanje kako danas brine o telu kaže za "24sata.hr":

"Važna je ishrana, vežbanje i dobar odmor. Što se tiče operacija, to više ne, nema šta više da se popravlja".

Inače, kada je svojevremno trebalo da se upozna sa Pamelom, holivudska diva je odbila jer nije želela da se slika sa dvojnicama.

Zivim godinama lutam svjetovima?????

A post shared by Suzana Vajndorfer (@vajndorfer_suzy) on

Kurir.rs/24.hr/Foto: Printscreen Instagram, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track