OŠURILA SE VRUĆIM ULJEM KADA JE IMALA SAMO 9 GODINA: Ostala je bez lica, razmišljala o samoubistvu, a onda joj je OVO promenilo život! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

njena priča je danas motivacija za sve

OŠURILA SE VRUĆIM ULJEM KADA JE IMALA SAMO 9 GODINA: Ostala je bez lica, razmišljala o samoubistvu, a onda joj je OVO promenilo život! (FOTO)

Žena -

Kad je imala svega devet godina Šalom doživela je veliku nesreću kada joj se lonac vrućeg ulja prosuo po licu i nesrećna devojčica je "izgubila" lice.

Naime, ona je sa mlađom sestrom spavala ispod stola u majčinom restoranu u Nigeriji, a majka ne znajući da devojčice leže ispod stavila je lonac vrućeg ulja na sto.

Neko je slučajno prevrnuo lonac i sve se prolilo po sestrama, piše CNN.

Sve dok nisu otišle u Ameriku borile su se sa posledicama strašne nesreće. Šalom je danas mejk ap zvezda koju prate mnogi na njenom jutjub kanalu.

"Sećam se samo vrištanja i struganja tela, koža mi je bukvalno padala po podu", rekla je Bek Šalom koja se seća da joj je mama rekla da se onesvestila u tom trenutku.

Posle nesreće devojčicin život drastično se pogoršao.

"Deca s kojom sam se ranije igrala počela su da me se boje, zvali su me čudovištem. Razmišljala sam o samoubistvu", priznaje.

Njen život je bio besmislen i težak, mnogo vremena provodila je po bolnicama, stalno je išla na operacije.

Onda je jednog dana pronašla tutorijale za šminkanje i to joj je promenilo život.

Sećam se devojke koja je imala rak i nije imala uopšte kosu. Razmišljala sam o tome koliko je mlada i hrabra da se tako snima javno, pa sam odlučila da izazovem samu sebe i uradim ono čega sam se najviše bojim. Počela sam da se snimam, objavila sam i fotografiju bez perike, što je za mene bila velika stvar. Bila sam toliko uplašena, a kad sam videla da mi ljudi govore kako su ih moje fotografije inspirisale, i ja sam bila motivisana", rekla je ova hrabra devojka.

Vrlo brzo njeni snimci su postali viralni, a njeno samopouzdanje postalo je ogromno. Pola miliona svakodnevno je prati i ona u tome vidi jak motiv da opstane.

Kurir.rd/CNN/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track