POTRESNA ISPOVEST ZLOSTAVLJENE ŽENE: Otišla je na sastanak na slepo, a onda joj je život postao pakao! Osećala sam se kao njegov talac
Foto: Printscreen Fejsbuk

teška priča

POTRESNA ISPOVEST ZLOSTAVLJENE ŽENE: Otišla je na sastanak na slepo, a onda joj je život postao pakao! Osećala sam se kao njegov talac

Žena -

Nekada su sastanci "na slepo" prava lutrija. Ako bi tako posmatrala onda Lindzi Golkrik Din iz Velike Britanije može da nikako ni je dobro prošla i da je jedna od najvećih gubitnica.

Naime, posle četiri izlaska koje je ugovorila preko interneta usledilo je 13 godina mučkog zlostavljanja.

U britanskoj emisiji "This Morning" Lindzi je govorila o kratkom odnosu, izlascima s muškarcem koga na kraju je odbila, ali koji to nije mogao da prihvati.

Nakon što ga je odbila, on je kupio nekoliko internet domena s njenim imenom, a nije prestao čak ni kad se udala i dobila dete. Kako njegovi napori da je zavede nisu bili uspešni, pretvorio se u zlostavljača koji joj je slao preteće mejlove, a porodicu i prijatelje često je zvao.

"Kupio je barem 15 sajtova u moje ime, slomio mi je ambicije", otkrila je, dodavši da je zbog toga bila jako nervozna.

"Osećala sam se kao njegov talac, kontrolisano i uznemireno", dodala je.

Više od deset godina kasnije, 48-godišnjakinja je napokon dobila sudsku bitku protiv svog svog progonitelja. Prvi put nakon dugo vremena može da se opusti i uživa u letu.

"Rizikovala sam bankrot zbog sudskih troškova, ali morala sam da uradim to. Morala sam da pomognem i sebi i drugima", rekla je ne krijući radost što uživa prvi put u letu od 2004. godine.

foto: Printscreen Fejsbuk

Kurir.rs/SuperŽena/Foto: Printscreen Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track