ZORICA MARKOVIĆ ISPROBALA KURIROVE RECEPTE U SVOM RESTORANU: Preporučujem kuvare! Recepti su jednostavni, a odlični!
Foto: Kurir

PROVERENO!

ZORICA MARKOVIĆ ISPROBALA KURIROVE RECEPTE U SVOM RESTORANU: Preporučujem kuvare! Recepti su jednostavni, a odlični!

Žena -

Svake subote Kurir vam poklanja recepte sa originalnim fotografijama! Pripremite savršene supe, čorbe, glavna jela, domaća peciva, sitne kolače, torte, kisela testa, šarene zalogaje za decu i mnoge druge specijalitete pomoću proverenih recepata.

Zorica Marković se oduševila kuvarima koje poklanja Kurir. Poznata je kao veliki gurman, a s obzirom na to da je vlasnica restorana u kojem rade vrhunski kuvari, imala je mogućnost da pripremi specijalitete po receptima iz Kurirovih kuvara i kaže nam šta misli.

„Kuvari koje poklanjate su zaista odlični. Mogu da kažem da je sve onako kako je na slici u kuvaru, recepti su jednostavni, a rezultat odličan“, uz smeh kaže Zorica i dodaje: „Ja sam pripremila teletinu sa povrćem i krompirom, a moj kuvar ledene kocke. Ništa nije ostalo!“

1 / 3 Foto: Zorana Jevtić

Svake subote Kurir poklanja vredne kuvare iz edicije Naši najlepši.

U pitanju su zbirke proverenih recepata srpskih domaćica sa originalnim fotografijama. Svaki kuvar ima 68 strana, a pripremljeni su po temama. S obzirom na to da je uz svaki primerak Kurira drugi kuvar, čitaoci imaju mogućnost da izaberu naslov koji im nedostaje.

foto: Kurir

Izaberite kuvar ili sakupite svoju kolekciju najboljih recepata srpskih domaćica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track