Najnovije vesti

JEZIVA ISPOVEST SRPSKE ELITNE PROSTITUTKE (25): Prva mušterija bio mi je matorac stariji od mog ćaleta, dao mi je 100 €! MAKRO mi je naredio da ugradim VEŠTAČKE ZUBE, STAVIM SILIKONE i više nisam radila za 100-200 €!
Foto: Profimedia

PAKAO PROSTITUCIJE

JEZIVA ISPOVEST SRPSKE ELITNE PROSTITUTKE (25): Prva mušterija bio mi je matorac stariji od mog ćaleta, dao mi je 100 €! MAKRO mi je naredio da ugradim VEŠTAČKE ZUBE, STAVIM SILIKONE i više nisam radila za 100-200 €!

Žena

Tema elitne prostitucije ponovo je u žiži javnosti, otkako se vodi istraga protiv nekoliko glavnih beogradskih makroa, a VIP elitna prostitutka I. O. (25) u ispovesti otkiva detalje svog života, kako je počela da se bavi najstarijim zanatom, kao i sve o teškim uslovima pod kojim makroi drže svoje devojke.

Kako kaže, prostitucijom je počela da se bavi pre dvadesete godine, a početna cena bila joj je znatno niža nego što je sada, nekoliko godina kasnije.

- Kada sam počela da radim, imala sam jedva osamnaest godina. U svet prostitucije uvela me je prijateljica, koju sam upoznala po dolasku iz manjeg mesta u Beograd. Zaneo me je život na visokoj nozi, kao i lak način da to toga dođem. Oduvek sam maštala da budem starleta, koliko god to smešno da zvuči drugima. Na početku mi je rečeno da ću po mušteriji zarađivati 100 evra i u mojoj glavi je to bila ogromna suma, budući da sam odrastala u siromaštvu - počinje svoju priču ova devojka i otkriva da joj je prva mušterija bio  čovek koji je stariji od njenog oca i satima nakon toga plakala.

foto: Profimedia

"Čim sam krenula ozbiljnije da radim i dobijam preporuke, krenuo je i moj pakao. Kod istog makroa radim više od šest godina, a broj devojaka koje je držao uvek je bio veliki. Nikada nas nije bilo manje od 100. Po načinu na koji su ostale devojke živele, znala sam da će makro kad-tad da preuzme kontrolu i nad mojim životom. Posle samo nekoliko meseci prostitucije, pozvana sam na sastanak s još četiri devojke i tada mi je rečeno da mi je zakazan termin kod zubara, koji će mi ugraditi veštačke zube, kao i da ću nekoliko nedelja posle toga morati da ugradim silikone u grudi. Makro nam je potom naredio da svaka od nas mora da štedi određene pare da bi sebi kupila sat i doprinela elitnijem izgledu. Bila sam srećna zbog toga jer sam dugo izgledala kao devojčica pored ostalih napucanih devojaka", priča ona i otkriva da je s novim zubima, silikonima u usnama i grudima sebi duplirala cenu.

"Samo deset dana posle ugradnje silikona u grudima, stavila sam i silikone u usta. Više nisam radila za 100 već za 200 evra. Mogla sam sebi da priuštim sve što sam želela i počela sam da upadam u oči ostalim devojkama koje su radile, a sve do tada nisam im predstavljala nikakvu pretnju. Skupoceni sat kupila sam posle dva meseca i nekako je sve krenulo svojim tokom. Ipak, s ozbiljnim mušterijama, krenuo je ozbiljan odnos sa makrom i on je odjednom preuzeo kontrolu nad mojim životom - kaže naša sagovornica i otkriva da je zbog zvanja elitne prostitutke bila osuđena da na svakih nekoliko meseci ide kod psihijatra, na časove stranih jezika, ali i to da ni menstrualni ciklus zbog toga više nije bio njena privatna stvar.

foto: Profimedija

- Koliko god da sam se navikla na to čime se bavim, nije mi bilo svejedno što je makro koji se sve do tada postavljao kao moj prijatelj, potpuno preuzeo kontrolu nad mojim životom. Kako bi se organizacija prostitucije zaštitila, ostale devojke i ja smo u obavezi da na svaka dva-tri meseca idemo kod psihijatra sa Kipra, koji dođe po pozivu našeg makroa. Njemu se žalimo, sa njim pričamo i on nama već godinama manipuliše i uči nas da ostanemo jake pod pritiskom i skriveno živimo s tim. Osim toga, svaka od nas engleski mora da priča savršeno. Koliko je naš život na tacni makroa, jasno vam je po tome što u stanu u kojem se održavaju sastanci postoji kalendar za svaku od nas i tu obeležavamo kada nam počinje menstruacija, a kada se završava - navodi prostitutka i objašnjava da je svakoj devojci koja radi stavljeno do znanja da po cenu života ne sme da progovori o makrou i mušterijama.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Alo/Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...