Najnovije vesti

SANJA I BOŽANA UZELE 10.000 EVRA ZA NEDELJU DANA NA SEJŠELIMA: Odmotava se klupko elitne prostitucije! POGLEDAJTE SMS PORUKE kojima je njihov makro Mihajlo ugovarao posao! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram, Kurir/Printscreen

OTKRIVAMO

SANJA I BOŽANA UZELE 10.000 EVRA ZA NEDELJU DANA NA SEJŠELIMA: Odmotava se klupko elitne prostitucije! POGLEDAJTE SMS PORUKE kojima je njihov makro Mihajlo ugovarao posao! (FOTO)

Crna Hronika

Mihajlo Maksimović ugovarao je luksuzna putovanja učesnici "Zadruge" i Plejbojevoj zečici i birao im klijente koji nisu žalili novac da plate za njihove usluge

Sanja Stanković, učesnica rijalitija "Zadruga", i Plejbojeva zečica Božana Vujinović zaradile su 10.000 evra za nedelju dana na Sejšelima sa klijentima koje im je obezbedio Šapčanin Mihajlo Maksimović, najveći estradni makro u regionu.


Klupko elitne prostitucije, koju on, kako se sumnja, organizuje već duže od pet godina, počelo je da se razmotava pošto ga je policija uhapsila krajem februara. Maksimović i njegov brat Dušan Milenković su u pritvoru i sumnjiče se za trgovinu ljudima, jer su neke od devojaka posvedočile da su ih prisiljavali da pružaju seksualne usluge.

 

 

Strane mušterije

 

- Devojke koje su radile za njega nisu pod istragom, a u njegovim laptopovima pronađen je podatak da su dve dame za nekoliko dana na Sejšelima uzele ukupno 20.000 evra, ali je 10.000 pripalo Mihajlu, a po pet hiljada su one zadržale za sebe - otkriva izvor.


Klijenti kojima su one na ovoj egzotičnoj destinaciji bile pratnja strani su državljani.


- Sanja i Božana imaju poseban status, može se reći da su Mihajlove miljenice. Sanja za njega radi već dve i po godine, a Božana je u Mihajlovom katalogu duže od pet godina. Njih preporučuje posebnim mušterijama, koje dobro plaćaju i one su bile izabrane za ovaj put. Inače, ovo nije jedina destinacija na koju je slao devojke, išle su u Albaniju, na Maldive, u Barselonu, Sen Trope - kaže izvor.

 

foto: Privatna Arhiva

Poruke
Makro ugovarao cene i sastanke

Mihajlo i njegov brat Dušan s klijentima su najčešće razmenjivali Vajber poruke. Naš izvor iz istrage otkriva da su bili veoma obazrivi i da su imali odvojene telefone za klijente i prostitutke.
- Funkcionisali su tako što bi klijent na jedan broj slao poruku kakvu devojku želi i u koje vreme, Mihajlo i Dušan su ugovarali sve detalje o ceni i lokaciji, a onda s drugog broja devojku obaveštavali gde i kada treba da ode - otkriva izvor iz istrage šta je sve pronađeno u njihovim telefonima. Samo pojedini stalni klijenti mogli su direktno da komuniciraju s devojkama, dok je sve ostalo išlo preko njih dvojice.
- Devojkama koje su radile za njih često su menjali brojeve telefona - kaže izvor.
 

foto: Privatna Arhiva

 


Klijenti su u katalogu, koji je policija pronašla kod Mihajla, mogli da razgledaju sve devojke koje ima u ponudi, da ih vide obučene u elegantnu odeću i ekskluzivni veš, kao i da pročitaju njihove "specifičnosti". Devojkama koje su naručivali za druženje u inostranstvu klijenti su plaćali sve troškove, a njihova obaveza je bila da prisustvuju žurkama, na kojima se često orgija.


- Piju se najskuplji šampanjci, jede najbolja hrana, a neretko se koriste i najkvalitetnije droge. Za ovakva putovanja sve im je plaćeno, avionske karte, smeštaj i dobre dnevnice - dodaje on.
 

foto: Facebook

 

 

Imaju nadimke

 

Pored tabela u kojima su imena klijenata, među kojima su poznati političari, sportisti, biznismeni, bankari i menadžeri, Mihajlo je strogo vodio i evidenciju devojaka, među kojima su, pored Sanje i Božane, i Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Nataša Šavija, kao i Anabela Šćekić Tigrica, ali i devojke nepoznate javnosti.


- Mihajlo je u posao uveo i brata Dušana, koji je uhapšen zajedno s njim i koji dosad nije imao dosije. Inače, u katalogu ne stoje prava imena i prezimena devojaka, već je svaka od njih imala svoj nadimak - kaže sagovornik.

 

(Kurir.rs/Danijela Jovanović/foto Damir Dervišagić, Printscreen, Privatna arhiva)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...