Najnovije vesti

EVO KAKO SE STVARNO KUPUJE KOREKTOR! 3 važna koraka do idealnog tena!
Foto: Profimedia

DOBRI SAVETI

EVO KAKO SE STVARNO KUPUJE KOREKTOR! 3 važna koraka do idealnog tena!

Žena

Savršenu nijansu korektora nije lako izabrati. Odluku ćete doneti u zavisnosti od toga da li planirate da ga koristite samo ispod očiju ili i na drugim delovima lica. Predstavljamo tri korisna saveta koji će vam pomoći da izaberete savršenu nijansu i izvučete najbolje iz ovog korisnog proizvoda.

 

 

1. Budite sigurne da ste izabrale pravu nijansu

 

Nijansu uvek testirajte na ključnoj kosti. Pošto na licu i vratu često imate proizvode za zaštitu od sunca ili šminku nećete moći lepo da odredite nijansu. Zato je najbolje da na dekolteu uporedite da li konkretna nijansa korektora odgovara tonu vaše kože.

 

2. Prekrivanje podočnjaka

 

Ako želite da prikrijete podočnjake birajte korektor koji je za nijansu svetliji od tona vaše kože. Nanesite ga oko unutrašnjeg ugla oka ili tik ispod očiju.

 

3. Prekrivanje nepravilnosti 

 

Da biste prekrili bubuljice ili neke sitnije nepravilnosti na koži lica potreban vam je korektor u nijansi koja potpuno odgovara tonu vaše kože. 

 

 

foto: Profimedia

Da biste postigle idealan ten preporuka je da koristite jedan korektor samo za pokrivanje podočnjaka i drugi koji prekriva bubuljice i druge nepravilnosti.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Mondo/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...