Najnovije vesti

ŽENE PADAJU NA LOŠE MUŠKARCE, A RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI! Detinjstvo i nešto što smo tada naučili nas nagoni da im se PRIBLIŽIMO! Kada vidite šta je to 2 puta ćete razmisliti pre nego što poželite VEZU SA NJIMA
Foto: Profimedia

ZA SVE POSTOJI JASAN RAZLOG

ŽENE PADAJU NA LOŠE MUŠKARCE, A RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI! Detinjstvo i nešto što smo tada naučili nas nagoni da im se PRIBLIŽIMO! Kada vidite šta je to 2 puta ćete razmisliti pre nego što poželite VEZU SA NJIMA

Žena

Iako se u gotovo celom svetu radi na osnaživanju žena, neke žene bi uprkos tome volele da imaju dominantnog partnera.

To su obično žene koje privlače loši momci, oni koje donose odluke umesto njih i one koje su imale stroge roditelje. Ovo su samo neki od razloga zbog kojih žene radije biraju dominantne muškarce.

foto: Profimedia

Žene privlače loši momci

To nije stereotip, već samo po sebi činjenica. Muškarci koji dominiraju obično konzumiraju duvan i alkohol, imaju tetovaže i imaju impulsivno ponašanje. Ali žene i te kako padaju na njihov šarm.

Biraju nekoga ko može da donosi odluke umesto njih

Žene veruju da bi njihov život bio mnogo lakši kada ne bi morale same da donose važne odluke.Zato su žene radije s partnerima koji mogu da preuzmu kontrolu i donesu svaku odluku umesto njih. Kada se na to naviknu, postaju zavisne o njima.

Fini momci su im dosadni

Muškarci koji vole romantične šetnje i držanje za ruke jednostavno im nisu privlačni. Umesto toga radije bi bile s partnerom koji ima avanturistički duh, nekim ko će ih povesti u divlju avanturu.

Prave razliku između dominacije i agresije i zlostavljanja

Ponekad dominacija može da navede osobu da bude nasilna. To ne znači da dominantni ljudi ne mogu da vole, ali mogu da vas vole toliko da počinju da vas kontrolišu. Zbog toga je vrlo bitno da vidite razliku između dominacije i zlostavljanja. Ako morate da radite neke stvari protiv vaše volje, to je zlostavljanje.

Detinjstvo utiče na vaš život više nego što mislite

Vaš odnos s partnerom jako je određen načinom na koji ste odgajani. Ako su jedan ili oba roditelja bili dominantni i strogi po prirodi, navikli ste na taj način života i podsvesno tražite iste osobine i u partneru.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Super žena, Klix.ba/Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...