DOŠLI SU SA DECOM I POKVARILI MI VENČANJE! IZBACILA SAM IH! Mladu su prvo osudili, pa PODRŽALI kada su čuli celu priču!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

DOŠLI SU SA DECOM I POKVARILI MI VENČANJE! IZBACILA SAM IH! Mladu su prvo osudili, pa PODRŽALI kada su čuli celu priču!

Žena -

Mlada, koja se udala prošle godine, ispričala je kakvu je dramu imala na svom venčanju kada je izbacila par koji se pojavio sa bebom i detetom starim tri godine, iako je na pozivnici jasno pisalo da deca nisu dobrodošla na zabavu.

Anonimna žena je napisala da je drama nastala kad su se porodična prijateljica i njen suprug pojavili na venčanju – sa klincima. Pokušala je sve da izvede mirno i sa taktom, ali joj nije uspelo.

Na pozivnicama je jasno pisalo da je događaj samo za odrasle

“Samo da budem jasna, na svim pozivnicma je pisalo da deca nisu pozvana na svečanu večeru. Ipak, ona i suprug su se pojavili sa bebom i detetom starim između tri i četiri godine. Da su ih doveli samo na ceremoniju venčanja, to bih još prihvatila. Oni su sa njima stigli i na slavlje, iako sam se do samog kraja nadala da će decu neko pokupiti nakon venčanja”, ispričala je.

Nije joj se svidelo što su deca pravila buku i nered, pa je ženu koja je bila zadužena za organizaciju venčanja, poslala da ih pita da li imaju u planu da pozovu nekoga da dođe po decu. Ubrzo je nastala rasprava pa je i mlada ušla u priču.

“Oni su mislili da dolazim da ih spasem od svoje organizatorke, ali sam im objasnila da sam došla kako bismo raspravili o deci, a tada su se naljutili”, napisala je.

Ponovila je gostima da se radi o ‘kid free’ događaju, kao što je jasno naznačila na pozivnicama. Uskoro su se u sve uključili i muževi i stvari su se zakuvale.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

“Tada sam konačno pukla i rekla im da bi trebalo da odu, što su, sva sreća, uradili bez puno buke. Svejedno, cela scena je bila neverovatno ružna, što je tačno ono što sam htela da izbegnem”, rekla je i dodala da je tužna što je njeno venčanje pomalo pokvareno incidentom.

Korisnike Reddita pitala je da li se možda ona ponela kao ku*ka, ali komentatori su složno stali na njenu stranu i pokušali da je uteše barem malo.

“Oni su go*na jer su doveli decu na događaj za koji je jasno pisalo da je bez dece, a napravili su scenu kad su zamoljeni da odu”.

Ipak, mlada je kasnije editovala objavu, dodavši da su neki članovi porodice smatrali njenu reakciju neprimerenom, ali se ne oseća krivom.

“Povratne informacije koje sam dobila na društvenoj mreži pomogle su mi da ne osećam grižu savesti. Shvatila sam da nemaju svi iste ideje o tome šta je primereno”, zaključila je mlada.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/Daily Mail/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track