Staro mesto, proverena hrana i užitak na novoj adresi - Restoran Porto Malteze
Foto: Promo

Staro mesto, proverena hrana i užitak na novoj adresi - Restoran Porto Malteze

Zabava -

Kao i nekadašnji Porto restoran, u dnu Francuske ulice, odakle je sve i počelo pre 22 godine, sada na novoj lokaciji na Novom Beogradu u Ulici Savski nasip 9a (ulazak iz Ulice Jurija Gagarina preko puta nove Autobuske stanice u izgradnji), nastavlja sa radom restoran Porto Malteze – “Riblji restoran s poreklom”. U prijatnom primorskom ambijentu uz pogled na čuvenu barku – salad bar, akvarijum za školjke i ribarnicu, gost bira raznovrsne sveže morske plodove i ribu. Slogan „Riblji restoran s poreklom“ podseća na dugogodišnju tradiciju samog mesta i iskustvo tretiranja ribe, te naglašava kvalitet riblje hrane koja je u ponudi.

Jelovnik je inspirisan ukusima i mirisima Sredozemlja, kao i najboljim kuhinjama sveta, što ga čini i dan danas inovativnim. Portova kuhinja zadovoljiće svačiji ukus, učiniti da zavolite mediteransku kuhinju, a iskusne sladokusce opet iznenaditi nečim jedinstvenim, što potvrđuju svi gosti.

foto: Promo

Restoran “Porto” traje više od dve decenije, i danas, osim u Beogradu, postoji i u: Moskvi, Sankt Peterburgu, Kazanju, Sofiji…sa jedinom svojom misijom - da se gostu učini dobro. To znači da gost jede kvalitetno, po uverljivo najpristupačnijim cenama.

Od 01. decembra “Porto Malteze” nudi direktnu sopstvenu dostavu jela na kućnu adresu, snabdevanja kompletne slavske trpeze, organizovanja korporativnih događaja i usluge korporativnog keteringa, a počinje i rad sa portalima “donesi.com” i “Wolt” na kojima možete poručiti hranu iz Portovog jelovnika, od sirove ribe (karpaća i tartari od ribe i morskih plodova), buzara, sotea i pasti sa školjkama, do raznovrsnih riba porcijaša pripremljenih u rerni, soli, kuvano ili u papiru sa povrćem.

Dobrodošli! Kontakt podaci: Tel: +381 63 550 222 – za rezervacije +381 63 554 550 – za porudžbine Mail: info@portomalteze.rs fb: Porto Malteze instagram: _porto_malteze

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track