Najnovije vesti

MAMA, BOJIM SE OVOG UKRASA! Devojčica se izbezumila kada je videla novogodišnju JELKU! Otrčala kod roditelja PREPLAŠENA!
Foto: Profimedia

VIDEO

MAMA, BOJIM SE OVOG UKRASA! Devojčica se izbezumila kada je videla novogodišnju JELKU! Otrčala kod roditelja PREPLAŠENA!

Žena

Porodica Njuman iz američke države Džordžija primetila je na vrhu svoje bogato ukrašene jelke ukras kome tu nije bilo mesto - živu sovu.

Sovu je 12. decembra primetila njihova desetogodišnja ćerka Indija dok je zadivljena razgledala ukrase i lampice na božićnom drvetu.

Jelka je, inače, bila nakićena i ukrasima u obliku sove kada je devojčica primetila živu pticu zavučenu među grane. Prestravljeno dete je viknulo "O, bože" i u suzama otrčalo majci Kejti Mekbrajd Njuman koja je sedela u trpezariji.

"Mama, taj ukras me je uplašio", rekla je devojčica kroz suze i pobegla u drugu sobu, posle čega je Kejti otišla do jelke i šokirala se. Razgrnula je grane i videla sovu kako gleda u nju.

Odmah je nazvala Centar za prirodu okruga Čatahuči, gde su je posavetovali da sovu hrani sirovom piletinom i da uveče otvori prozor kako bi ptica sama odletela. Međutim, sova nikako nije htela da napusti jelku, pa je radnik centra došao, uhvatio pticu i pustio je u divljinu.

Pošto je bila jako mržava, zaključio je da je bila na drvetu otkako ju je porodica kupila u prodavnici krajem novembra.

Kurir.rs/Informer/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...