MAMA, BOJIM SE OVOG UKRASA! Devojčica se izbezumila kada je videla novogodišnju JELKU! Otrčala kod roditelja PREPLAŠENA!
Foto: Profimedia

VIDEO

MAMA, BOJIM SE OVOG UKRASA! Devojčica se izbezumila kada je videla novogodišnju JELKU! Otrčala kod roditelja PREPLAŠENA!

Žena -

Porodica Njuman iz američke države Džordžija primetila je na vrhu svoje bogato ukrašene jelke ukras kome tu nije bilo mesto - živu sovu.

Sovu je 12. decembra primetila njihova desetogodišnja ćerka Indija dok je zadivljena razgledala ukrase i lampice na božićnom drvetu.

Jelka je, inače, bila nakićena i ukrasima u obliku sove kada je devojčica primetila živu pticu zavučenu među grane. Prestravljeno dete je viknulo "O, bože" i u suzama otrčalo majci Kejti Mekbrajd Njuman koja je sedela u trpezariji.

"Mama, taj ukras me je uplašio", rekla je devojčica kroz suze i pobegla u drugu sobu, posle čega je Kejti otišla do jelke i šokirala se. Razgrnula je grane i videla sovu kako gleda u nju.

Odmah je nazvala Centar za prirodu okruga Čatahuči, gde su je posavetovali da sovu hrani sirovom piletinom i da uveče otvori prozor kako bi ptica sama odletela. Međutim, sova nikako nije htela da napusti jelku, pa je radnik centra došao, uhvatio pticu i pustio je u divljinu.

Pošto je bila jako mržava, zaključio je da je bila na drvetu otkako ju je porodica kupila u prodavnici krajem novembra.

Kurir.rs/Informer/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track