POTPUNA DOMINACIJA FARMERICA OVE GODINE: 3 modela su posebno TRENDI, pristaju svakoj figuri i kombinuju se uz SVE! (FOTO)
Foto: Profimedia

budite moderne

POTPUNA DOMINACIJA FARMERICA OVE GODINE: 3 modela su posebno TRENDI, pristaju svakoj figuri i kombinuju se uz SVE! (FOTO)

Žena -

Udobna odeća je postala trend koji neće skoro napustiti modnu industriju. Ako nas je pandemija virusa naučila mnogim stvarima, jedna od njih je i da odeća treba da bude udobna. Ulični stil uvek inspiriše dizajnere, pa se je ta udobnost i ležernost postala trend sam po sebi. Dizajneri imaju nekoliko preporuka za naredni period i svi su vezani za farmerke. Ukoliko nikada niste bili ljubitelj tesnih farmerica, ovo je sjajna vest za vas jer ove godine su najmoderniji modeli oni koji su udobni i opušteni i koji ne pritiskaju vaše telo već lepo prianjaju.

moda, stil, žena, izgled, trend, farmerke, modna kombinacija, odeća, devojka
foto: Profimedia

Modni eksperti navode tri modela koji će biti najpopularniji naredne sezone. Običan, plavi džins Nema više džinsa u boji. Sivi, crni, beli, izbledeli, šareni, sa šljokicama, sve to zaboravite. Trend je minimalizam i klasika, a to je svakako plavi džins. Kako je plavi teksas veoma neutralan, može se kombinovati sa svakom bojom iz vašeg garderobera.

farmerice
foto: Profimedia

Zvonarice Farmerke sa širokim nogavicama su hit na svakih nekoliko godina, ali zato što smo prošlu godinu proveli u zatvorenom, ovo će biti njihova godina. Nogavice treba da budu što šire, ali da ne bi nestali u ovom modelu, savet je da zvonarice nosite uz nešto usko kao što je bodi, bliza ili pripijena rolka ili košulja.Birajte zvonasti kroj farmerica sa visokim strukom koje će produžiti vašu figuru vizuelno. Ako ih nosite uz potpetice, zvonarice se pretvaraju u veoma elegantan komad garderobe. Uz patike postaju ležerne i opuštene i mogu se nositi uz duksericu.

farmerice
foto: Profimedia

Ravan kroj farmerki Jednostavnost i šik ovog tipa farmerki je razlog što dobro izgleda u svakodnevnim ali i poslovnim kombinacijama. Dodatni plus je i to što se slaže uz bukvalno sve što imate u ormaru. Prilikom odabira ovakvog kroja, najbolje je da dužina nogavica bude 7/8 a kombinujte ih uz patike, mokasine ili obuću koja ne prikriva zglobove. Tip za zimu, ukoliko rešite da ih nosuite tada je sledeći: birajte čizme ili cipele koje dobro izgledaju kada ih prekriju nogavice.

farmerice
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Whowhatwear)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track