VODITELJKA (48) PRVI PUT POSTALA MAJKA: Posle 5 godina padanja i slomljenog srca, ON joj je doneo RADOST! (FOTO)
Foto: Profimedia

lepe vesti

VODITELJKA (48) PRVI PUT POSTALA MAJKA: Posle 5 godina padanja i slomljenog srca, ON joj je doneo RADOST! (FOTO)

Žena -

Voditeljka Amanda Brijam (48) podelila je na Instagramu vest da je dobila sina i objavila zajedničku fotografiju s bebom

Amanda Brijam
foto: Profimedia

- Presrećna sam i puna ljubavi što mogu da podelim ovaj trenutak sa Džulijanom (suprugom) jer smo dobili sina Finiksa Blejza Birama Okinsa. Došao je na ovaj veliki i divan svet. Privilegija je što ćemo čuvati i negovati njegovu malu dušu. Mogućnosti su beskonačne i beskrajno smo zahvalni što je odlučio da budemo njegovi roditelji - napisala je Amanda na Instagramu, , prenosi "The Sun".

Voditeljka i njen suprug Džulijan posle mnogo pokušaja da postanu roditelji uspeli su i ne mogu i ne žele da sakriju emocije.

- Naše putovanje da postanemo roditelji bilo je veoma dugo. Mi znamo koliko puta nam je bilo slomljeno srce i nada. Dovelo nas je do očaja - rekla je Amanda.

Voditeljka i učesnica programa "Ples sa zvezdama" u Irskoj rekla je da su ona i suprug sada bili zaista spremni da postanu roditelji. Amanda je svog supruga nazvala "stenom" koji je bio uz nju u svim situacijama.

- Posle svih godina, padanja i slomljenog srca sve se završilo na najpozitivniji način. Hvala ti. Hvala tvojoj energiji i entuzijazmu. Tako smo srećni što te Finiks i ja imamo i što možemo da te zovemo tata. Ti si naš heroj - dodala je Amanda.

Podsetimo, irska voditeljka je pre braka sa Džulijanom, sa kojim je pet godina, bila u vezi sa australijskim ragdbistom Krejgom Mekmalenom, ali veza nije uspela.

Amanda Brijam
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track