TIKOVI KOJIMA KLIMA UREĐAJ MOŽE DA VAM PRUŽI MNOGO VIŠE OD HLAĐENJA: Poigrajte se s OVIM, oduševićete se i zaboraviti na LUCIFERA!
Foto: Shutterstock

Prava stvar

TIKOVI KOJIMA KLIMA UREĐAJ MOŽE DA VAM PRUŽI MNOGO VIŠE OD HLAĐENJA: Poigrajte se s OVIM, oduševićete se i zaboraviti na LUCIFERA!

Žena -

Sve toplija leta skoro da su nezamisliva bez klima-uređaja. Bez rashlađivanja u kući ili u radnom prostoru mnogi ne mogu da zamisle ni sve vrelije dane ni tropske noći.

vruće
foto: Shutterstock

Klime nam omogućavaju da lakše obavimo svakodnevne aktivnosti, a i da nam san traje duže, bez prekida zbog znojenja i presvlačenja.

Ovo nije jedina dobrobit koju mogu da nam pruže klima-uređaji. Uz njihovu pomoć možete i da zamirišete prostor u kom najčešće boravite, ali i da ga pročistite!

Sve što treba da uradite jeste da otcepite komadić papirnog kuhinjskog ubrusa, na njega nakapate eterično ulje po želji, stavite u klima-uređaj i da ga samolepljivom trakom zalepite ispod krilaca kroz koja struji hladan vazduh. Čim uključite ovu spravu, mirisne note će početi da se šire prostorijom.

Bore, Nega Lica, Serum, Starenje Kože, Eterična Ulja, Hidratacija

Vaš dom okupaće božanstveni miris, a ovaj jednostavni postupak će sačuvati i vaš novčanik - nećete morati da trošite novac na osveživače.

Za opuštenu atmosferu odlično je eterično ulje lavande, eukaliptus i nana će pročistiti klima-uređaj, pobrinuće se da da nestanu prljavština i bakterije, a ruža ili citrusi definitivno će vam popraviti raspoloženje.

Ako niste u prilici da odmah nabavite eterično ulje po želji, ili vam se ne ide rastopljenim asfaltom do udaljene prodavnice za koju znate da ga ima, u prvoj drogeriji ili apoteci uzmite osvežavajući sprej za klime.

Miris, Gas, Dezodorans, Sprej, Nezgore, Nesreće, Koristili
foto: Profimedia

Pogodan je za sve vrste klima-uređaja, odlično uklanja neprijatne mirise izazvane prljavštinom iz vazduha i vlagom, a ni za njega uopšte ne morate da koristite alat i uklanjate delove klime.

Već posle prve upotrebe učiniće da prostorija dobije mirisnu svežinu koja će se zadržati do sledećeg paljenja klima-uređaja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:16

Dolazak u policijsku stanicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track