ŽENE SU REKLE SVOJE! OVO JE NAJBOLJA VELIČINA MUŠKOSTI: Stavile tačku na nagađanja, evo rezultata i sve zavisi samo od 1 stvari
Ilustracija, Foto: Profimedia

divno

ŽENE SU REKLE SVOJE! OVO JE NAJBOLJA VELIČINA MUŠKOSTI: Stavile tačku na nagađanja, evo rezultata i sve zavisi samo od 1 stvari

Žena -

Polemika o veličini muškog polnog organa će definitivno uvek vladati. Pojedini tvrde da je najmanje važna, druga da je ključ doživljavanja vrhunca, ali jedno je sigurno - o njoj se sprovode mnogobrojna istraživanja.

Tako je jednom prilikom otkriveno da je prosečna veličina u erekciji između 13,9 i 16 centimetara.

srećan muškarac, radost, dobitak, radovanje, muškarac
foto: Shutterstock

"Da bi zadovoljstvo bilo punog efekta, žene ipak preferiraju polne organe većeg obima umesto dužine, jer takvi bolje stimulišu klitoris. Žene vole različite veličine za različite trenutke, što znači da svaki muškarac, odnosno polni organ, može da bude idealan. Za neke žene, to zavisi samo od toga šta traže", rekla je vođa studije doktorka Nikol Praus.

U ovom istraživanju učestvovalo je 75 žena, a cilj je bio da se provere 33 veštačke genitalije napravljene 3D štampačem, u različitim veličinama i zapreminama.

penis, karta, veličina penisa
foto: Printscreen/Allsizesmatter

Otkriveno je da žene preferiraju prosečnu veličinu. Osim toga, utvrđeno je i da svaka od njih ima svoju ideju o tome kako izgleda savršen muški polni organ, u zavisnosti od toga da li želi dugotrajnu vezu ili neobavezan intimni odnos.

Na kraju, studija je pokazala da su žene najčešće birale veličinu od 16 centimetara, ako se radilo o dugotrajnoj vezi.Ukoliko žele "vezu bez obaveza", onda najradije biraju veličinu od 16,2 centimetara.

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

Studija Univerziteta Stenford pokazala je da je tim naučnika došao do podatka da je prosečna veličina polnog organa u erekciji u svetu porasla za 24 odsto u poslednjih 29 godina - sa 12,19 centimetara pomerila se na 15,24.

S druge strane, naučnici iz Španije utvrdili su da muškarci mogu da se podele u dve kategorije kada je u pitanju veličina njihovog polnog organa: na one koji mogu da se pohvale pozamašnom veličinom "alatke" kada je opušten i na one koji su manje upečatljivi bez erekcije, ali tokom nje postaju znatno veći.

penis, muškarac, banana, obim, veličina, povećanje penisa
foto: Profimedia

Osim toga, napravili su definiciju koja muškarcima pomaže da shvate kojoj grupi pripadaju - oni čiji ponos "naraste" više od 56 odsto u erekciji, pripadaju grupi "rastućih" polnih organa, dok "padajućim" pripadaju svi oni koji u uzbuđenom stanju porastu za 31 odsto ili manje.

Inače, prosečan muški polni organ "poraste" za 42 odsto kada prelazi u stanje uzbuđenja, a naučnici su istakli da većina muškaraca pripada toj kategoriji.

Penis, muškarac, lupa
foto: Profimedia

Statistika je pokazala da 24 odsto muškarca ima 'rastuće', a 25 odsto muškaraca 'padajuće' polne organe.

Preostalih 51 odsto ne može da se svrsta ni u jednu od te dve kategorije. Ovo istraživanje će se predstaviti na kongresu Evropskog udruženja urologa u Milanu u Italiji, a vođa studije, doktor Alonso Isa, istakao je da je u njemu učestvovalo 225 muškaraca.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja