SVINGERSKOM ŽURKOM HTELI DA SAČUVAJU BRAK: Mislili da je to odlična ideja, a eksperiment je bio TOTALNA PROPAST
Foto: Shutterstock, Ilustracija

LJUBOMORAN JE

SVINGERSKOM ŽURKOM HTELI DA SAČUVAJU BRAK: Mislili da je to odlična ideja, a eksperiment je bio TOTALNA PROPAST

Žena -

Kolumnistkinju The Sun-a Deidre Sanders kontaktirao je očajan čovek čiji je brak umalo uništio svingeraj. On je zanatlija i ima 33 godine, a supruga mu je tatu majstor i ima 31 godinu.

- Naš intimni život se proredio i postao jednoličan, a supruga se požalila svom kolegi sa posla koji je samac, ima 35 godina i spava sa dosta ljudi. Reko joj je da je svingerski klub savršen afrodizijak - rekao je muškarac. Supruga je bila zaintrigirana i nagovorila ga je da proba i „začini stvari“. Oboje su bili veoma nervozni i popili su nekoliko pića pre odlaska u svingerski klub.

seks
foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

To im je definitivno pomoglo, rekao je čovek, i po dolasku u klub počeli su da ćaskaju sa drugim ljudima, da plešu i flertuju.

- Ubrzo je zgodan momak prišao mojoj ženi i zamolio je da pleše, a pridružila im se i njegova partnerka. Izgledali su otprilike kao i mi. Počela je da miluje ženu po leđima i poziva me da im se pridružim. Znali su šta rade i pozvali su nas u drugu prostoriju gde smo svi prionuli na posao - rekao je čovek.

- Postalo je prilično vruće i moja žena se družila sa muškarcem dok mi je žena prišla. Uživao sam u iskustvu i osećao sam se polaskano, ali nikada više ne želim da vidim svoju ženu u toj situaciji. Osećao sam se tako ljubomorno. To je uvek bila je tako posebna jer je bila samo moja. Ne mogu više da je vidim takvu. Ne mogu se otarasiti osećaja da je magija nestala. Ona želi da se vrati u klub, ali ja ne. Molim vas pomozite - dodao je on.

Svingeri, Svingerski Klub
foto: Profimedia

Deidre je odgovorila:

- Čak i najsnažniji parovi ponekad mogu doživeti pad u svom intimnom životu. Neki pokušavaju da se otvore u vezi sa svojim odnosom, ali to može biti štetno ako niste predvideli i rešili potencijalne zamke. Fantazija i stvarnost retko su iste, a kada su u pitanju otvoreni brakovi, ključno je da se dogovorite oko granica. Osećali ste se ljubomornim gledajući kako muškarci žele vašu ženu i preuzimaju vašu ulogu. Uživala je u osećaju želje, ali da li je to nešto što možete podstaći? Kada ste joj poslednji put poslali seksualnu poruku ili joj rekli da biste želeli da joj strgate odeću? Razgovarajte s njom o svojim osećanjima te noći i predložite joj da začinite svoj intimni život bez uključivanja drugih ljudi.

(Kurir.rs/net.hr)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja