SAMO DECA MOGU OVAKO DA VAS IZBLAMIRAJU: Mama HTELA DA PROPADNE U ZEMLJU kada je čula šta njena ćerka traži od Deda Mraza (VIDEO)
Foto: TikTok/casiereeebs

ups!

SAMO DECA MOGU OVAKO DA VAS IZBLAMIRAJU: Mama HTELA DA PROPADNE U ZEMLJU kada je čula šta njena ćerka traži od Deda Mraza (VIDEO)

Žena -

Samo deca mogu toliko da nas izblamiraju da stvarno poželimo da propadnemo u zemlju. Večito stvari koje neće da jedu kod kuće u gostima jedu kao da ih nikada nisu videli i slična ponašanja dovode do toga da pocrvenimo pred drugim odraslim osobama.

Ipak, ono što se desilo jednoj mami definitivno je bio jedan od većih blamova, a ljudi na mrežama slatko su se ismejali.

Kejsi Teri Rober
foto: Printscreen

Kejsi Teri Rober je podelila video u kom objašnjava kako je svoju ćerkicu vodila da se slika sa Deda Mrazom i da mu kaže šta želi za Novu Godinu i Božić. Ono čemu se nije nadala je da će ćerka tako da je izblamira.

- Dakle, moja kći sedi Dedu Mrazu u krilu i govori mu: 'Hej, Deda, možeš li nam, molim te, doneti nešto hrane? Nemamo hrane u kući' - ispričala je Reber u videu koji je postao viralan. Ovo je samo po sebi već problematično, ali sledeća rečenica njene ćerke mogla je da napravi ozbiljnu štetu.

Njena kći je nakon toga nastavila da objašnjava Deda Mrazu da njena braća i sestre ponekad "nađu hranu", ali je mogu dobiti samo ako su "jako dobri".

Kejsi se zbog toga jako zbunila, bilo joj je strašno neprijatno i zabrinula se kako će Deda Mraz da reaguje na to što ona "ne hrani svoju decu", a onda je shvatila da njena ćerka priča o igračkama. Hrani za njenu dečiju kuhinju.

@casiereeebs Brb preparing for cps to swing on by ? #momlife #momhumor ♬ original sound - CasieReeebs

Popularan video skupio je mnogo komentara, a mnogi su se složili da deca umeju da budu i te kako zanimljiva.

- Moj je brat rekao učiteljici da mu je mama prošle nedelje otišla u raj. Bili smo na odmoru, a ona je stalno govorila: 'Ovo je raj' - napisao je jedan korisnik.

Druga korisnica otkrila je:

- U školskom videu na pitanje šta želi za Božić moje dete kaže 'toplu kuću'. Još nisam pojačala grijanje.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

01:21

PEVAČIMA VEĆ REZERVISANA NOVA GODINA, A SADA OTKRILI GDE ĆE PEVATI! Neki su znali u avgustu, a Čačani će se ZBOG NJEGA OBRADOVATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track