UŽIVALA JE SA DECOM U LUNA PARKU, A ONDA SE DESILO NEŠTO NEOBIČNO: Prišla joj je žena i dala poruku koja je ganula do suza
Foto: Shutterstock

divno

UŽIVALA JE SA DECOM U LUNA PARKU, A ONDA SE DESILO NEŠTO NEOBIČNO: Prišla joj je žena i dala poruku koja je ganula do suza

Žena -

Jedna Britanka sa svoje dvoje dece je pre nekoliko dana posetila luna park u Notingemu, ali nije očekivala da će dobiti poruku koja će je ganuti do suza, piše The Mirror.

Luna Park
foto: Shutterstock

Dok je uživala sa svojom decom, prišla joj je strankinja i bez reči joj pružila kovertu. Pre nego što se snašla, strankinja se već izgubila u gužvi, a majka je pogledala šta se nalazi unutra i šokirala se kad je ugledala novčanicu od 100 funti uz koju je bila poruka.

"Srećan Božić! Ovo je bila teška godina za sve. Molim vas, uzmite ovaj poklon i uživajte u praznicima. Kupite još jedan poklon, počastite voljenu osobu ili sebe", pisalo je na ceduljici.

Poklon, Dar, Dan Zaljubljenih
foto: Profimedia

Britanku su preplavile emocije i počela je da plače, a zatim je nastavila da čita. Na kraju poruke je pisalo: "Jedino što tražim je sledeće. Ako ili kad si budete to mogli priuštiti, ponovite ovaj gest i vi nekoga iznenadite. Još jednom srećan Božić!"

Majka je pokušavala da pronađe strankinju u luna parku, ali bezuspešno. Kasnije je ispričala medijima da je bila zapanjena kad je pročitala poruku.

"O ovakvim stvarima čitate na internetu, ne očekujete da se vama dogode", zaključila je.

(Kurir.rs/Index/prenela: T.J.)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track