AMAR GILE OSTAVIO ALEKSANDRU: Krije od fanova da nije sa pevačicom!
Foto: Damir Dervisagic

Ostala je samo pesma

AMAR GILE OSTAVIO ALEKSANDRU: Krije od fanova da nije sa pevačicom!

Stars -
Imam devojku sa kojom uživam. Aleksandra i ja smo kolege, poštujem je, imamo sada duet koji se nadam da ću publika lepo prihvatiti, rekao je Amar

Zvezde Granda Amar Gile Jašarspahić i Aleksandra Prijović više nisu par, međutim, pevač se još uvek nije oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk, gde još uvek stoje zajedničke fotografije i emotivni statusi.

naime, kako prenose mediji, oni su nakon nekoliko raskida i mirenja stavili tačku na svoj ljubavni odnos. I dok sada snimaju duetsku pesmu, pobednik poslednje sezone "Zvezde Granda" uživa u ljubavi sa novom devojkom, a Prijovićevu gleda kao drugaricu.

"Amar i Aleksandra su se nekoliko puta rastajali i mirili, a onda su shvatili da je ipak najbolje da ne budu zajedno. Njih dvoje su se zbližili još dok je trajalo takmičenje i verovali su da će opstati zajedno. Međutim, postojale su razlike među njima koje su nekoliko puta pokaušali da prevaziđu, ali to očigledno nije uspelo. Nakon što su pre nekoliko meseci stavili tačku na svoj ljubavni odnos i počeli se ponašaju kao drugari, sve je mnogo bolje. Amar je našao novu devojku, sa kojom je već dva meseca u vezi i trenutno mu je mnogo lepo", izjavio je izvor blizak pevaču i dodao da Aleksandra i Amar uskoro snimaju duet.

"Bez obzira na to što su oboje mladi, jako su se zrelo postavili u ovoj situaciji i nisu dozvolili da njihove emocije utiču na posao. Njih dvoje snimaju duetsku pesmu i verujte mi da to rade na najprofesionalniji način. Mislim da su shvatili da im je mnogo bolje da budu drugovi, a Aleksandra uopšte nije ljubomorna na njegovu novu devojku, čak joj je i draga", dodao je izvor blizak Grandovom pevaču.

U nameri da potvrdimo ove informacije kontaktirali smo sa pobednikom poslednje sezone Zvezde Granda, koji je potvrdio da sada uživa u ljubavi sa novom devojkom.

"Imam devojku sa kojom uživam. Aleksandra i ja smo kolege, poštujem je, imamo sada duet koji se nadam da ću publika lepo prihvatiti i to je to. Moja devojka ne voli da se slika i medijiski eksponira i ja ću to poštovati", izjavio je Amar Jašarspahić.

Međutim, Gile još uvek nije obavestio svoje fanove na Fejsbuku da ima novu devojku, pa tako na ovoj društvenoj mreži i dalje stoje Aleksandrine i njegove fotografije i emotivni statusi.

Tako je 28. avgusta Gile napisao da su se Aleksandra i on pomirili i postavio zajedničku fotografiju.

28. septembra Gile je takođe objasvi zajedničku fotografiju uz komentar "Lepotica moja".

A tu je i fotografija iz studija...

Podsećanja radi, Amar i Aleksandra su svoju vezu započeli još dok je trajalo takmičenje Zvezde Granda, a Jašarspahić je svojevremeno pričao da će se koleginicom i oženiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track