(FOTO) PISMO DEVOJČICE (10) KOJE ĆE VAS DIRNUTI U SRCE: Vuši, tako mi nedostaješ!
Foto: Printscreen Heute.at

Pomozite da nađu nestalog mačka

(FOTO) PISMO DEVOJČICE (10) KOJE ĆE VAS DIRNUTI U SRCE: Vuši, tako mi nedostaješ!

Austrija -
Od kada joj je u subotu nestao kućni ljubimac desetogodišnja devojčica ne prestaje da plače pa je majka zamolila medije da objave crtež nestalog mačka

BEČ - Majka desetogodišnje devojčice iz Bidermansdorfa (Biedermannsdorf ), koji se nalazi u okolini Beča, poslala austrijskom dnevnom listu Hojte dirljivo pismu u kojem moli redakciju da joj pomognu u pronalasku njihovog mačka Vušela (Wuschel) koji je u subotu otišao od kuće i od tad mu se gubi svaki trag. Majka se odlučila na ovaj potez je njena tužna kćerka ne prestaje da plače od nestanka njihovog kućnog ljubimca.

„ Našeg dve i po godine stari mačak nestao je u subotu uveče. Mala je verovatnoća da je odlutao, jer je po prirodi veoma plašljiv i iz kuće nikada nije izbivao duže od dva sata. Tokom subotnje večeri bilo je mnogo prolaznika na ulici ispred naše kuće, te se plašimo da ga je neko uzeo i odneo sa sobom“, piše majka tužne devojčice.

U svom pismu

ona navodi da takođe strahuju od toga da je neko slučajno zaključao njihovog mačka u garažu, dvorišnu kućicu ili podrum, odnosno da je mačak povređen i da se sam negde skrio. Kako bi ga ljudi lakše prepoznali mačka Vušela, devojčica je nacrtala kako izgleda njen mačaki uz crtež napisala poruku:

„Vuši takoooo mi nedostaješ!!!“ Napisala je i nekoliko rečenica, koje na crtežu „izgovara“ njen mačak. „Moja voljena gazdarica ima deset godina i neprestano plače i dan i noć. Molim vas pogledajte da nisam slučajno u vašoj kući, garaži, dvorišnoj kućici ili podrumu. Želim da idem svojoj kući! Mjau!“, napisala je devojčica pored crteža svog voljenog mačka kojeg je ukrasila sa nekoliko crvenih srca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track