TUČA ZBOG KRAĐE SKIJA: Nemci premlatili austrijske policajce i turiste!

Obračun na skijalištu

TUČA ZBOG KRAĐE SKIJA: Nemci premlatili austrijske policajce i turiste!

Austrija -
U žestokom obračunu povređena su dvojica policajaca i trojica austrijskih turista i oni su odmah prebačeni u bolnicu

FLAHAU - U tuči koja je izbila između austrijskih i nemačkih turista povređeno više lica, među kojima i dva policajca. Incident se dogodio u poznatom salcburškom ski centru Flahau (Flachau).U ovom fizičkom obračunu učestvovla su tri državljana Nemačke (37,45 i 46) i petorica Austrijanaca starih između 18 i 24 godine.

Mladići su se žestoko posvađali sinoć oko 23 sata, zbog krađe skija i skijaških štapova. Kada su videli da stiže policija došlo je do fizičkog obračuna mladića. Kada je jedan od dvojice policajaca pokušao da razdvoji sukobljene strane, dobio je udarac pesnicom u glavu od jednog nemačkog turiste. Pošto je policajac pao na pod, druga dvojica Nemaca su nastavila da ga udaraju pesnicama i šutiraju nogama. Zatim su nasrnuli i na drugog policajca i oborili ga na pod.

Od pobesnelih Nemaca policajaci su uspeli da se odbraniti tek nakon što su upotrebili suzavac u spreju. Opšta tuča prekinuta je tek posle dolaska policijskog pojačanja od četiri patrole.

U obračunu su osim policajaca, povređena i trojica austrijskih turista, koji su odmah prebačeni u bolnicu Švarcah (Schwarzach), a nemački turisiti su odbili lekarsku pomoć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track