(VIDEO) DRAMA U BEČU: Sirijac čuo za pogibiju porodice i pokušao da se ubije na ulici!
Foto: Printscreen Youtube

tragedija

(VIDEO) DRAMA U BEČU: Sirijac čuo za pogibiju porodice i pokušao da se ubije na ulici!

Austrija -

BEČ - Prava drama odigrala se u subotu podne u ulici Absberggase (Absberggasse) u 10. bečkoj opštini Favoriten, kada je azilant iz Sirije pred brojnim zaprepašćenim prolaznicima pokušao da izvrši samoubistvo, pozivajući Alaha.

Ovaj mladić prvo je skočio pred tramvaj, pa na haubu jednog automobila, koji je stajao na raskrsnici, a zatim se popeo na tramvaj i skakao na strujni vod, očigledno želeći da se ubije strujnim udarom. Međutim, to mu na sreću nije uspelo.

Kada je sišao sa tramvaja stigli su i pripadnici policije, koji su ga brzo savladali.Kako navodi portparol policije Tomas Kaiblinger (Thomas Keiblinger), reč je o dvadesetjednogodišnjem Sirijcu, koji je nakon privođenja, hospitalizovan u bolnici, gde će mu biti ukazana psihološka pomoć.

Prema informacijama lista „Heute“, razlog ovog potpuno nekontrolisanog ponašanja je porodična tragedija, koja je zadesila mladića.

Naime, Sirijac je toga jutra saznao da su bombe pogodile njegovu porodičnu kuću u blizini Damaska, i da mu je pri ekspoloziji poginuo otac, dok mu se majka i sestra bore za život u bolnici. Nesrećni mladić je zatim želeo da okonča i svoj život.

Lj.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track