(VIDEO) STRADALA BOSANSKA LEPOTICA PRED SMRT: Ovo nije moj svet, snovi su mi se srušili!
Foto: Printscreen Krone.at/Christof Birbaumer, Recka Hammann

POSLEDNJI INTERVJU MISICE ENE KADIĆ

(VIDEO) STRADALA BOSANSKA LEPOTICA PRED SMRT: Ovo nije moj svet, snovi su mi se srušili!

Austrija -
Kada sam bila Mis Austrije, najviše su mi nedostajale višesatne šetnje po šumi.... San mi je kućica u blizini Inzbruka, na ivici šume, rekla je Ena Kadić, koja je preminula od posledica pada sa litice

INZBRUK - Ena Kadić, (26) Austrijanka bosaskog porekla, i bivša mis Austrije koja je tragično nastradala u ponedeljak, neposredno pred smrt dala je intervju za Kronen Cajtung.

Ovaj najtiražniji austrijski dnevni list objavio je danas taj intervju sa Enom koji je načinjen malo pre njene tragične pogibije. Na pitanje zašto je više nema u sveta modelinga i glamura, Ena je odgovorila da joj se "brzo raspršio naglo ostvaren san i iluzija o princezi".

"Taj svet nije onakav kakavim ga čovek zamišlja dok ga ne poznaje. Nije mi trebalo dugo da shvatim da to nije moj svet",rekla je Ena.

Zato je definitivno odlučila da prekine posao u kojem je stalno morala da odlazi na fotografisanje, i bude dekoracija na različitim zabavama.

"Čovek sam koji čvrsto stoji na zemlji. Važna su mi prijateljstva koja su zasnovana na obostranom poverenju, poštenju i toplini srca. Među mojim 'prijateljima' iz tog vremena, a bilo ih je mnogo, bilo je dosta onih koji nisu bili fer", izjavila je Ena za Kronen Cajtung. Priznala je i da je izgubila i neka od starih prijateljstava, što zbog zavisti i ljubomore, ili osećaja odbačenosti nekih od prijatelja.

"Smatram da sam još uvek draga kao čovek, ali nije me takvom svako video.", rekla je Ena i dodala da ponovo stanuje kod svoje bake, i da neizmerno voli svog mlađeg brata Armina. Novinari je rekla da još nije spremna za majčinstvo, pa nema ni čvrstu intimnu vezu.

"Kada sam bila Mis Austrije, najviše su mi nedostajale višesatne šetnje po šumi.... San mi je kućica u blizini Inzbruka, na ivici šume", rekla je Ena, kojoj je želja bila da bude socijalni radnik i pomaže ljudima.

Ena je preminula u ponedeljak uveče od povreda zadobijenik posle pada sa panoramske platforme na brdu Bergizel u Inzbruku, gde je redovno džogirala. Pretpostavlja se da je pala pokušavajući da napravi selfi,a li će istraga utvrditi tačan uzrok.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track